Ειδησεογραφικό site

Βίντεο: Τα κορίτσια της διπλανής πόρτας!

179

Το ντοκιμαντέρ Hot Girls Wanted που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο φεστιβάλ Sundance που έγινε τον περασμένο Μάρτιο, προκάλεσε αρκετή συζήτηση σε όσους το είδαν, και οι υπεύθυνοι του καναλιού είδαν μια ευκαιρία για να κάνουν και πάλι το δικό τους buzz.

 

Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ σε παραγωγή της Ρασίντα Τζόουνς που αφηγείται το πως λειτουργεί η ερασιτεχνική βιομηχανία του πορνό στις ΗΠΑ. Η Ρόνα Γκράντους και η Τζιλ Μπάουερ, πρώην δημοσιογράφοι, που τράβηξαν το υλικό είχαν σκοπό στην αρχή να αναφερθούν στα αγόρια των Πανεπιστημίων και τις ώρες που καταναλώνουν πορνό περιεχόμενο στο διαδίκτυο.

Τελικά, η έρευνα τους έστρεψε το ενδιαφέρον σε κορίτσια που μετά την αποφοίτηση τους απορροφούνταν από μια ιδιάζουσα αγορά εργασίας, το ερασιτεχνικό πορνό. Το γρήγορο χρήμα τις δελέαζε, ενώ αρκετές από αυτές νόμιζαν ότι πήγαιναν για μοντέλα. Το ντοκιμαντέρ έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση στην συντηρητική Αμερική και η πλευρά των κοριτσιών που μπαίνουν σε αυτό το τριπάκι στηλιτεύεται και προσπαθεί να αποτινάξει την ρετσινιά.

 

hotgirlswanted

 

movies-hot-girls-wanted

 

image

 

hot-girls-wanted

 

 

Πηγή: toratora.gr

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.