Ειδησεογραφικό site

Βίντεο: Σάλος από το live στριπτίζ στο κρατικό κανάλι

89

Μια «αστυνομικός» σκανδαλίζει το γαλλικό ΕΣΡ με τον αισθησιακό χορό της σε σόου που μεταδόθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς

Σάλος έχει προκληθεί στη Γαλλία τις τελευταίες 24 ώρες από όσα συνέβησαν σε σόου της κρατικής γαλλικής τηλεόρασης.

Όλα προκλήθηκαν από την επιλογή των υπευθύνων του σόου «Les rois du betisier» να δώσουν μια πιο πιπεράτη νότα στη βραδιά.

Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκε στο πλατό μια «αστυνομικός» πολύ διαφορετική από τις συνηθισμένες και κατευθύνθηκε προς έναν από τους προσκεκλημένους.

Εμβρόντητος ο προσκεκλημένος άρχισε να βλέπει την καλλίπυγο «ένστολη» όχι να τον συλλαμβάνει αλλά να αρχίζει να χορεύει μπροστά του σε αισθησιακούς ρυθμούς.

Η «αστυνομικός» δεν έμεινε, όμως, μόνο σε αυτό αλλά άρχισε να αφαιρεί ένα-ένα τα ρούχα της λικνιζόμενη στον ρυθμό της μουσικής.

Οι εικόνες αυτές προκάλεσαν την αντίδραση του γαλλικού Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου (CSA) καθώς δεν υπήρχε η απαραίτητη σήμανση του προγράμματος ως ακατάλληλου.

Αυτό πάντως ουδόλως επηρέασε το μάλλον ευχαριστημένο μέλος του πάνελ το οποίο απόλαυσε ορισμένα δευτερόλεπτα ευτυχίας με την όμορφη «αστυνομικό» να τον έχει κυριολεκτικά… καβαλήσει!

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.