Ειδησεογραφικό site

Βίντεο: Πρόταση γάμου στον αέρα

51

 

Ο Josh Stewart είναι διασώστης και μαζί με την αγαπημένη του Morwenna Chapman ανήκουν σε βρετανική οργάνωση που χρησιμοποιεί ελικόπτερα διάσωσης για να σώζει ανθρώπους που η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ως μέλη της βρετανικής οργάνωσης Royal National Lifeboat Institution, ο διασώστης Josh Stewart και η σύντροφός του Morwenna Chapman, συμμετέχουν συχνά σε ασκήσεις διάσωσης μαζί.

Ο νεαρός άντρας ήθελε από καιρό να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, αλλά προσπαθούσε να βρει έναν πρωτότυπο τρόπο για να την εκπλήξει ευχάριστα και τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι τα κατάφερε και πολύ καλά μάλιστα!

Αντί να επιλέξει ένα ρομαντικό δείπνο σε εστιατόριο υπό το φως των κεριών ή διακοπές σε κάποιο εξωτικό νησί για να προτείνει γάμο στην Morwenna, ο Josh επέλεξε να της δώσει το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους κυριολεκτικά στον αέρα.

Όταν ο νεαρός διασώστης έμαθε την ακριβή ημέρα και ώρα της επόμενης άσκησης από λέμβο διάσωσης σε ελικόπτερο, κατάστρωσε το σχέδιό του με την βοήθεια του καπετάνιου της λέμβου Martin Double.

Η άσκηση έγινε στο Swansea Bay της Ουαλίας και όταν όλοι οι διασώστες είχαν ήδη μπει από τη λέμβο στο ελικόπτερο, ο Josh, που είχε την βοήθεια του Double, κανόνισε να βρεθεί στον αέρα με την Morwenna και να της ζητήσει να τον παντρευτεί, ενώ και οι δύο κρεμόντουσαν από τα σχοινιά του ελικοπτέρου…

Όπως δήλωσε αργότερα η νεαρή κοπέλα, ένιωθε ήδη την αδρεναλίνη να ανεβαίνει από την ένταση της άσκησης και η πρόταση γάμου, που δεν την περίμενε, ήταν για εκείνη μια φανταστική έκπληξη.

Εννοείται ότι η απάντηση της Morwenna ήταν καταφατική, άλλωστε πόσο εύκολο είναι να πει κανείς όχι, όταν αιωρείται στο κενό μεταξύ ουρανού και θάλασσας;

Play Button

reEmbed

Play Button

reEmbed 

Τα σχόλια είναι κλειστά.