Ειδησεογραφικό site

Βίντεο: Μυρμήγκι-ταύρος τσιμπάει τη ρεπόρτερ μπροστά στην κάμερα

53

 

Ένας δημοσιογράφος πρέπει να είναι πάντα έτοιμος να αντιμετωπίσει τυχόν απρόοπτα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια ενός ρεπορτάζ. Ωστόσο, σε μερικές περιπτώσεις αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο, ιδίως όταν το απρόοπτο αφορά στο ξαφνικό τσίμπημα ενός εντόμου.

Όταν δε το έντομο αυτό είναι ένα αυστραλιανό «μυρμήγκι-ταύρος», γνωστό για τις επιθετικές διαθέσεις και το απίστευτα επώδυνο τσίμπημά του, είναι κυριολεκτικά αδύνατο να κάνεις ότι δεν τρέχει τίποτα.

Αυτό ακριβώς συνέβη στην Αυστραλέζα Άλεκ Μπέρνχαρντ, μία δημοσιογράφο του καναλιού 9News από το Μπρισμπέιν, που τσιμπήθηκε από το εν λόγω μυρμήγκι μπροστά στην κάμερα πριν από μερικούς μήνες.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο Instagram βλέπουμε τη δημοσιογράφο να προσπαθεί να αντιμετωπίσει ψύχραιμα τον βασανιστικό πόνο, αλλά στη συνέχεια να διακόπτει το ρεπορτάζ λέγοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει. Στην πορεία βέβαια, της ξεφεύγουν και μερικές «λεξούλες» όχι και τόσο κατάλληλες για δελτίο ειδήσεων, αλλά ποιος μπορεί να την κατηγορήσει;

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό δεν ήταν το μόνο ατυχές περιστατικό που συνέβη στη συγκεκριμένη ρεπόρτερ. Λίγες εβδομάδες μετά το τσίμπημα του μυρμηγκιού, η Μπέρνχαρντ είχε άλλο ένα «ατύχημα» on air, όταν μία γυναίκα από την οποία ζητούσε δηλώσεις της έσβησε ένα τσιγάρο στο πρόσωπο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.