Ειδησεογραφικό site

Βίντεο: Καρέ-καρέ διάσωση γυναίκας από βυθιζόμενο αυτοκίνητο

35

Δύο αστυνομικοί κατάφεραν να διασώσουν στο παρά πέντε μια γυναίκα οδηγό που είχε παρκάρει το αυτοκίνητό της σε πάρκινγκ κοντά στο λιμάνι του Όκλαντ στη Νέα Ζηλανδία. Η γυναίκα μπήκε στην BMW της και με μια λάθος κίνηση έσπασε τον τοίχο του χώρου στάθμευσης και βρέθηκε στο νερό.

Οι αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν την αστυνομία ενώ η ταραγμένη οδηγός μεταφέρθηκε γρήγορα στο πίσω κάθισμα του οχήματος καθώς το μπροστινό μέρος βυθιζόταν με ταχύτητα… Στο σημείο κατέφθασαν δύο αστυνομικοί και ο ένας προσπάθησε μάταια να σπάσει το παράθυρο με το γκλομπ του. Τότε, άρπαξε έναν βράχο και έσπασε το πίσω παράθυρο της BMW απεγκλωβίζοντας έτσι την απελπισμένη γυναίκα που ήταν φανερά ταραγμένη.

Μετά την διάσωση της γυναίκας ο αστυνόμος Callum McNeill  δήλωσε ότι η αστυνομία διερευνά το πώς συνέβη το παράξενο περιστατικό ενώ η οδηγός του αυτοκινήτου είναι καλά στην υγεία της και έχει μόνο μερικούς μώλωπες.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι το αυτοκίνητο βυθιζόταν με μεγάλη ταχύτητα και οι δύο αστυνομικοί κατόρθωσαν να διασώσουν την οδηγό την τελευταία στιγμή.

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.