Ειδησεογραφικό site

Βίντεο: Η χορεύτρια κόρη του Πούτιν

43

Ο Ρώσος πρόεδρος κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει την ιδιωτική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας – Τα έχει όμως καταφέρει;

Ένα βίντεο που δόθηκε πρόσφατα στην δημοσιότητα από ρωσική ιστοσελίδα έρχεται να ταράξει τα νερά της μυστικοπαθούς ζωής της οικογένειας του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν..

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας ισχυρίζονται ότι η νεαρή γυναίκα που χορεύει στο βίντεο σε διαγωνισμό χορού είναι η μεγαλύτερη κόρη του Πούτιν, η 28χρονη Γεκατερίνα Βλαντιμίροβα Τιχόνοβα, η οποία, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, χρησιμοποιεί το πατρικό όνομα της μητέρας της για να αποφεύγει την δημοσιότητα.

Είναι η πρώτη φορά που διαρρέουν πληροφορίες για την οικογένεια του Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος μέχρι τώρα είχε καταφέρει να κρατά τις οικογενειακές του σχέσεις μακριά από την προσοχή των μέσων ενημέρωσης.

Russia Auschwitz Anniversary

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η 28χρονη κόρη του Πούτιν λατρεύει τον χορό και τα ακροβατικά και χρήστες του διαδικτύου ανακάλυψαν φωτογραφίες και βίντεο της μυστηριώδους κόρης του Ρώσου προέδρου από διαγωνισμούς χορού με τον παρτενέρ της.

Παράλληλα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι μια γυναίκα με το όνομα Γεκατερίνα Βλαντιμίροβα Τιχόνοβα είναι επικεφαλής του επιστημονικού συμβουλίου στο πανεπιστήμιο της Μόσχας, που διαχειρίζεται το αστρονομικό ποσόν των 1,7 δισ. δολαρίων για ένα πρότζεκτ ανάπτυξης του κρατικού πανεπιστημίου.

Επίσης, έχει αναφερθεί ότι η Γεκατερίνα είναι η αντιπρόεδρος της παγκόσμιας συνομοσπονδίας Rock’n Roll και Ακροβατικών.

Παρόλο που οι πληροφορίες για την πρωτότοκη κόρη του Πούτιν δεν είναι σαφείς, πιστεύεται ότι εκτός από το να χορεύει και να λαμβάνει μέρος σε διαγωνισμούς χορού, είναι επιστήμονας, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί ποια είναι η ειδικότητά της.

Ο Ρώσος μπλόγκερ Αλεξέι Ναβάλνι, ένας από τους μεγαλύτερους ορκισμένους εχθρούς του Πούτιν, υποστηρίζει ότι η Γεκατερίνα Βλαντιμίροβα Τιχόνοβα είναι η κόρη του Ρώσου προέδρου, αλλά χρησιμοποιεί το όνομα της μητέρας της για να μπορεί να κινείται με μυστικότητα.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε χωρίσει από την σύζυγό του Λουντμίλα από τον Ιούνιο του 2013, αλλά το Κρεμλίνο ανακοίνωσε επίσημα το διαζύγιο του ζευγαριού τον Απρίλιο του 2014.

Putin-Daughter-Dancer-MAIN

Τα σχόλια είναι κλειστά.