Ειδησεογραφικό site

Βίντεο: Δαίμονας ή άγγελος μπροστά στον Ομπάμα;

35

 

Για τον 44ο πρόεδρο των ΗΠΑ έχουν ειπωθεί κατά καιρούς διάφορες θεωρίες συνωμοσίας. Ήδη, από το 2012, ο Joe Arpaio, σκληροτράχηλος σερίφης της Αριζόνα, είχε ισχυριστεί ότι το πιστοποιητικό γέννησης του Ομπάμα είναι πλαστό και ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει γεννηθεί σε αμερικανικό έδαφος.

Όμως, το δημοσίευμα της αμερικανικής ιστοσελίδας WND (πρώην WorldNetDaily), πάει τις θεωρίες συνωμοσίας για τον Αμερικανό πρόεδρο ακόμα ένα βήμα παραπέρα και τους προσδίδει επιπλέον και μια απόκοσμη νότα μυστηρίου. Σε βίντεο, που έδωσε στην δημοσιότητα η ιστοσελίδα και το συνοδεύει με το ανάλογο κείμενο, εικονίζεται μια γκρίζα θολή σκιά μπροστά από τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Το βίντεο είναι από την επίσκεψη του Ομπάμα στην χώρα καταγωγής του πατέρα του, την Κένυα, στις 24 Ιουλίου. Στην εικόνα επίσημοι στο Ναϊρόμπι καλωσορίζουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ, αλλά, ακριβώς μπροστά του υπάρχει μια γκρίζα σκιά, την οποία το DND χαρακτηρίζει ως «δαίμονα», που δεν είναι καλός οιωνός…

Η ιστοσελίδα εξηγεί ότι το επίμαχο βίντεο το έστειλε αναγνώστρια, που εντόπισε την παράξενη σκιά δίπλα στον Ομπάμα και γύρισε το βίντεο για να το ξαναδεί και να βεβαιωθεί ότι «ένας δαίμονας βρίσκεται ακριβώς μπροστά στον πρόεδρο των ΗΠΑ»!

Σύμφωνα με το κείμενο που συνοδεύει το βίντεο «θα υπάρχει κάποια λογική εξήγηση, που ίσως θα μπορούσε να δοθεί από έναν ειδικό, αλλά αποτελεί μυστήριο, πώς εκτός από την συγκεκριμένη εικόνα με τον «δαίμονα», το υπόλοιπο βίντεο είναι άψογο».

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το WND «πάγωσε» την συγκεκριμένη στιγμή στο βίντεο και ανακάλυψε ότι το φάντασμα έχει κεφάλι και ώμους…

Σε δημοσκόπηση του οργανισμού Public Policy Polling αποκαλύφθηκε ότι ένας στους πέντε ψηφοφόρους των ρεπουμπλικανών πιστεύει ότι ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είναι ο Αντίχριστος!

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.