Ειδησεογραφικό site

Βίντεο: Αυτοί που «έσπασαν» το Ίντερνετ το 2014

79

Από την γυμνή φωτογράφηση της Κιμ Καρντάσιαν μέχρι την διαρροή των γυμνών φωτογραφιών των σταρ του Χόλιγουντ και το Ice Bucket Challenge

Είναι οι δέκα «ειδήσεις» που σίγουρα πήρε το μάτι όλων μας να παίζουν στο διαδίκτυο τη χρονιά που μόλις τελείωσε.

Από την γυμνή φωτογράφηση της Κιμ Καρντάσιαν μέχρι την διαρροή των γυμνών φωτογραφιών των σταρ του Χόλιγουντ και το Ice Bucket Challenge, τον μικρό… επίδοξο ρεπόρτερ και τον καυγά της Σολάνζ με τον Τζέι-Ζ στο ασανσέρ, ιδού τα δέκα γεγονότα που έγιναν viral, όπως τα συγκέντρωσε το περιοδικό Time.

10. Η «πίσω όψη» της Κιμ Καρντάσιαν

kim-kardashian-paper-cover«Και λένε ότι δεν είχα ένα ταλέντο… δοκιμάστε να εξισορροπήσετε ένα ποτήρι σαμπάνια στον κ…λο σας». Αυτά ακριβώς τα λόγια χρησιμοποίησε στον λογαριασμό της στο Twitter η Κιμ Καρντάσιαν για να περιγράψει τη φωτογράφησή της για το περιοδικό Paper στο τεύχος του χειμώνα.

9. Ο τύπος που ήθελε να φτιάξει πατατοσαλάτα

Zack Brown, the man behind the potato salad Kickstarter campaign is photographed on Sept. 18, 2014 in Columbus, Ohio.  Brown is planning PotatoStock 2014, an all-ages, charity-minded party Saturday in downtown Columbus featuring bands, food trucks, beer vendors, potato-sack races and definitely potato salad. His effort on Kickstarter in early July to buy potato salad ingredients took on a life of its own and attracted worldwide attention as the amount grew. The 31-year-old eventually raised $55,492. (AP Photo/The Columbus Dispatch, Chris Russell)

«Απλώς θέλω να φτιάξω πατατοσαλάτα» είπε ο Ζακ Μπράουν και ανέβασε την ιστοσελίδα του με σκοπό να… μαζέψει τα δέκα περίπου δολάρια που χρειάζονταν… Τελικά συγκέντρωσε περίπου 55.000 δολάρια και, ναι, έγινε viral.

8. Ο σέξι κατάδικος

STOCKTON, CA - JUNE 18:  In this handout photo provided by the Stockton Police Department, Jeremy Meeks is seen in a police booking photo after his arrest on felony weapon charges June 18, 2014 in Stockton, California.  (Photo by Stockton Police Department via Getty Images)

Ο Τζέρεμι Μικς είναι ο πιο σέξι κατάδικος που έχει δει το Ίντερνετ. Όλο το Ίντερνετ.

7. Η μεταμόρφωση της Ρενέ Ζελβέγκερ

arrives at the 2014 ELLE Women In Hollywood Awards at Four Seasons Hotel Los Angeles at Beverly Hills on October 20, 2014 in Beverly Hills, California.

Με ύποπτα πρησμένο πρόσωπο και φρύδια που σμίγουν η 45χρονη ηθοποιός δεν θύμιζε σε τίποτα τη Ρενέ που ξέρουμε. Οι φήμες οργιάζουν ότι τελευταία έκανε επεμβάσεις αισθητικής, κάτι που εκείνη αρνείται κατηγορηματικά.

6. Ο μικρός ρεπόρτερ

Ο Νόα Ρίτερ είναι ένας μικρός πεντάχρονος, που όμως έχει εξαιρετική άνεση με το μικρόφωνο!

5. Η κυκλοφορία του iPhone 6

iphone-6

Ουρές εκατοντάδων ανθρώπων, live αναγγελία των χαρακτηριστικών του και μανία σε όλο το διαδίκτυο!

4. Το νέο άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ

> at Times Square on October 30, 2014 in New York City.

Το πέμπτο άλμπουμ της Αμερικανίδας τραγουδίστριας σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο – και το ίντερνετ!

3. Το Ice Bucket Challenge

Δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει έστω έναν φίλο, γνωστό ή διάσημο να μπουγελώνεται on camera για καλό σκοπό: την συγκέντρωση χρημάτων για την θεραπεία του συνδρόμου ALS.

2. Η Σολάνζ και ο Τζέι- Z καυγαδίζουν στο ασανσέρ


Ένα από τα μεγαλύτερα  σκάνδαλα της χρονιάς που φεύγει για το Χόλιγουντ , προκλήθηκε όταν διέρρευσε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του κτηρίου και δείχνει την αδερφή της Μπιγιονσέ να επιτίθεται με κλωτσιές και μπουνιές στον γαμπρό της. Πάντως, το 2014 τους αφήνει μονιασμένους, αφού τελικά τα βρήκαν…

1. Το σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες των σταρ του Χόλιγουντ

hollywood-gymnes-photo

Με μεγάλη «πρωταγωνίστρια» την Τζένιφερ Λόρενς, δεκάδες σταρ του Χόλιγουντ είδαν τα προσωπικά τους δεδομένα να κυκλοφορούν παντού, όταν χάκερς, κατόρθωσαν να κλέψουν φωτογραφίες τους από το iCloud!

Τα σχόλια είναι κλειστά.