Ειδησεογραφικό site

Βίντεο: Αστυνομικός κατέγραψε τη στιγμή της δολοφονίας του

38

Ο δράστης τον πυροβόλησε τέσσερις φορές στο κεφάλι όταν του ζήτησε να τον ελέγξει αν είχε όπλο

Την σοκαριστική στιγμή της δολοφονίας ενός αστυνομικού κατέγραψε η κάμερα που έφερε στη στολή του ο άτυχος ένστολος στην Αριζόνα.

Στο συνολικής διάρκειας 14 λεπτών βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας καταγράφηκε στις 27 Δεκεμβρίου όταν ο 24χρονος αστυνομικός Τάιλερ Στιούαρτ κλήθηκε να ερευνήσει την καταγγελία μιας κοπέλας ότι ο Ρόμπερτ Σμιθ εισέβαλε στο διάμερισμά της.

Όταν ο Στιούαρτ εντοπίζει τον Σμιθ στις 12:30 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας αφού ο δεύτερος του άφησε μήνυμα στο αστυνομικό τμήμα που υπηρετούσε, εμφανίζονται να έχουν μια διάρκειας τριών λεπτών συζήτηση έξω από το σπίτι του Σμιθ.

Κάποια στιγμή ο αστυνομικός ρωτάει τον Σμιθ αν έχει επάνω του κάποιο όπλο επειδή είχε τα χέρια στις τσέπες του, εκείνος του απαντά ότι απλά κρυώνει.

Ο νεαρός αστυνομικός στη συνέχεια αντί να τον καλέσει να βγάλει τα χέρια από τις τσέπες ή να του ζητήσει να πέσει στο πάτωμα, του ζητά ήρεμα να τον ελέγξει για το αν έχει κάποιο όπλο και τότε ο Σμιθ εμφανίζει ένα περίστροφο με το οποίο πυροβολεί τον άτυχο αστυνομικό έξι φορές. Οι τέσσερις σφαίρες τον βρίσκουν στο κεφάλι και η μια στο σώμα. Στη συνέχεια ο δράστης αυτοπυροβολείται.

Συγκάτοικος του Σμιθ κατέθεσε αργότερα ότι του είχε εκμυστηρευτεί ότι είχε αυτοκτονικές τάσεις, ενδεχόμενο που απορρίπτει η τοπική αστυνομία.

 


 

Τα σχόλια είναι κλειστά.