Ειδησεογραφικό site

Βίντεο: Η απίστευτη αγριότητα μιας μητέρας

63

Συνέβη στο New Jersey των ΗΠΑ – Μια 22χρονη μητέρα περιέλουσε το νεογέννητο κοριτσάκι της με εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια του έβαλε φωτιά – Η γυναίκα προσπάθησε να διαφύγει, αλλά περαστικοί που είδαν το τραγικό περιστατικό ειδοποίησαν την αστυνομία

Η 22χρονη Hyphernkemberly Dorvilier, από το New Jersey των ΗΠΑ, περιέλουσε το νεογέννητο κοριτσάκι της με εύφλεκτο υγρό μέσα στην μέση του δρόμου την Παρασκευή το βράδυ και στην συνέχεια του έβαλε φωτιά…

Η γυναίκα μετά την απίστευτη πράξη της προσπάθησε να τραπεί σε φυγή, αλλά περαστικοί που παρακολούθησαν άναυδοι το τραγικό περιστατικό, κράτησαν την 22χρονη και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Το άτυχο κοριτσάκι μεταφέρθηκε με βαριά εγκαύματα σε νοσοκομείο, αλλά έχασε την μάχη για την ζωή δύο ώρες αργότερα.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CBS η γυναίκα οδηγήθηκε πρώτα στο νοσοκομείο Deborah Hospital του New Jersey και αμέσως μετά τέθηκε υπό κράτηση με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Ο εισαγγελέας Robert Bernardi δήλωσε ότι διερευνώνται οι συνθήκες γέννησης του βρέφους, ενώ δεν ανέφερε λεπτομέρειες για το αν η μητέρα έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο ή αν έχει απασχολήσει τις υπηρεσίες παιδικής πρόνοιας.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι είδε μια νεαρή γυναίκα να βγαίνει από αυτοκίνητο και να βάζει φωτιά σε κάτι που κρατούσε μέσα στην μέση του δρόμου «Simmontown Road», αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί ποτέ ότι η 22χρονη έβαλε φωτιά στο νεογέννητο μωρό της.

Ο 45χρονος αυτόπτης μάρτυρας Dave Joseph ανέφερε ότι το περιστατικό ήταν «ένας εφιάλτης ακόμα και για κάποιον που έχει σκληρή καρδιά».

Τα σχόλια είναι κλειστά.