Ειδησεογραφικό site

Βέρα στο δεξί βάζει ο Πιερ Μοσκοβισί

169

moscosos

Ο Ευρωπαίος επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί, 57 ετών, παντρεύεται μια νεαρή υπάλληλό του στις 13 Ιουνίου. Είναι ένας διάσημος καρδιοκατακτητής.

Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, η δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό θα παντρέψει τον Μοσκοβισί. Οχι όμως με την πανέμορφη Μαρί Σαρλίν Πακό, με την οποία ήταν ζευγάρι τα τελευταία 10 χρόνια.

Ο γάμος θα γίνει με την 35χρονη Αν Μισέλ Μπαστερί, η οποία ήταν υπάλληλος στο γραφείο του όταν ήταν υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας.

Εδώ φιλιέται μαζί της, με πάθος, στο νεκροταφείο του Μονπαρνάς, όπου είχαν πάει μαζί σε κηδεία, το 2014.


Ο γάμος θα γίνει στις 13 Ιουνίου, στο δημαρχείο του πολύ σικ 6ου διαμερίσματος του Παρισιού.

Η μικρούλα υπάλληλος
Η 30χρονη Άνν Μισέλ Μπαστερί, είναι σχεδόν άγνωστη στους Γάλλους και δεν κυκλοφορούσαν ως πρόσφατα ούτε φωτογραφίες της.
Είναι μια αδύνατη καστανή κοπέλα με μακριά μαλλιά και λευκή επιδερμίδα, η οποία έκλεψε την καρδιά του, χωρίς στην ουσία να κουνήσει ούτε το δακτυλάκι της. Απλά, μπαινοβγαίνοντας στο υπουργείο Οικονομικών, όπου ως οικονομολόγος, η Αν Μισέλ είχε αναλάβει την διαχείριση κρατικών υποθέσεων.

Απόφοιτος της έγκριτης Εθνικής Σχολής Διοίκησης στη Γαλλία ( ENA) από την οποία έχει λάβει πτυχίο ο Μοσκοβισί αλλά και ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, η Αν Μισέλ στάθηκε τελικά η αιτία του χωρισμού του με την 25χρονη Πακό.

Σύμφωνα με το περιοδικό Closer, η Πακό επιστρατεύοντας την ψυχραιμία της, στάθηκε στο… ύψος της αντιμετωπίζοντας με…τακτ τον χωρισμό τους.

Όμως, για όσους την γνωρίζουν καλά, είχε επενδύσει πολλά στην σχέση της με τον Μοσκοβισί δηλώνοντας μάλιστα και δημοσίως ότι είναι ο άντρας της ζωής της.

Για έξι χρόνια , τους ένωσαν το κοινό πάθος τους για την λογοτεχνία και η αγάπη τους για τον Άμλετ, τη γάτα που κυκλοφορούσε ανενόχλητη στο σπίτι.

(Εγραφε, μάλιστα, η δυστυχής Πακό, για τον έρωτά της Πιέρ Μοσκοβοσί και τις γάτες τους: Οι τρελά ερωτευμένοι και πειθαρχημένοι σοφοί αγαπούν εξίσου…τις δυναμικές και τρυφερές γάτες, τη δόξα του σπιτιού…)

Η νεαρή γυναίκα δεν είναι τυχαία. Είναι ερευνήτρια φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο και ιδιαίτερα κομψή, με πάθος για τα ωραία παπούτσια και τις τσάντες.

Η Πακό ανέκαθεν προτιμούσε τους ώριμους άντρες γιατί όπως η ίδια υποστηρίζει, αισθάνεται άνετα μαζί τους. Η πρώτη τους γνωριμία έγινε το 2007 στο στάδιο Bonal a Sochaux όπου είχε εκλεγεί ο Σοσιαλιστής πολιτικός.

Η τότε 25χρονη φοιτήτρια ήξερε πως βρίσκεται στο πλευρό ενός άτακτου ερωτικά πολιτικού καθώς από το κρεβάτι του Πιέρ Μοσκοβισί έχουν περάσει πολλές γυναίκες. To ζευγάρι εμφανιζόταν παντού μαζί, ακόμη και στο Ρολάν Γκαρό με το πρωθυπουργικό ζευγάρι.

«Προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε διακριτικά τα ΜΜΕ για να έχουμε μία κανονική σχέση», δήλωνε η Πακό τον περασμένο Αύγουστο, λίγο πριν ακούσει από τα χείλη του αγαπημένου της ότι της δίνει τα παπούτσια στο χέρι.

Τώρα, την θέση της στα παρισινά μπιστρό και τα ζαχαροπλαστεία των Βρυξελλών παίρνει η Αν Μισέλ με την οποία ο Μοσκοβισί ανταλλάσσει τρυφερές ματιές απολαμβάνοντας τον καφέ του, όπως αναφέρει το περιοδικό Ici Paris.

Τα σχόλια είναι κλειστά.