Ειδησεογραφικό site

Αύξηση στα δημόσια έσοδα του Οκτωβρίου έφερε ο ΕΝΦΙΑ

35

Το ντεκολτέ της και οι καλλίγραμμες γάμπες της όχι μόνο δεν περνούν απαρατήρητες αλλά και δέχονται τα πικρόχολα σχόλια των πολιτικών της αντιπάλων που της προσάπτουν ότι επιστρατεύει τα «μεγάλα μέσα» για να περάσει τις εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις.

Στο πέρασμά της, η Γαλλίδα υπουργός Παιδείας, Ναζά Βαλό Μπελκασέμ «κόβει» την ανάσα.

Ακόμα και στην Αθήνα όταν βρέθηκε στο πλευρό του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ,  η 38χρονη προκάλεσε αίσθηση, προσελκύοντας το ενδιαφέρον του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Στην πατρίδα της, η Γαλλομαροκινή υπουργός δέχεται τα «πυρά» των πολιτικών της αντιπάλων μετά και την πρόσφατη εμφάνισή της στη γαλλική εθνοσυνέλευση με ένα μαύρο φόρεμα, το ντεκολτέ του οποίου άφηνε ακάλυπτο ένα κομμάτι από το δαντελένιο της σουτιέν.

«Η υπουργός φοράει ντεκολτέ και κραγιόν για να αποσπάσει την προσοχή των Γάλλων βουλευτών προκειμένου να μην τις κάνουν ερωτήσεις για τις εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις», υποστηρίζουν στελέχη της γαλλικής Δεξιάς τα οποία – απ΄ ότι φαίνεται – την έχουν βάλει για τα καλά στο… μάτι.


Πρόσφατα η Ναζά δέχτηκε τα βέλη των Γάλλων Ρεπουμπλικάνων (το κόμμα του Σαρκοζί) που έσπευσαν να την κατηγορήσουν ότι δεν είναι καλή μαμά αφού δεν συνοδεύει ποτέ τα δίδυμα παιδιά της στο σχολείο.

Η νεαρή υπουργός με την αγορίστικη κουπ και το έντονο βλέμμα δεν πτοείται. Ξέρει ότι είναι σέξι και δεν το κρύβει. Η Ναζά θεωρείται η σέξι πλευρά της γαλλικής σοσιαλιστικής κυβέρνησης. Η αγορίστικη κόμμωσή της προσδίδει θηλυκότητα, αφήνοντας ακάλυπτο τον υπέροχο λαιμό της.

Η Ναζά μπαινοβγαίνει στο Μέγαρο των Ηλυσίων επιλέγοντας στενά φορέματα που  διαγράφουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της, αφήνοντας εκτεθειμένες τις καλοσχηματισμένες της γάμπες.


Γεννήθηκε στο Μαρόκο τον Οκτώβριο του 1977. Σε ηλικία πέντε ετών, μετανάστευσε με την οικογένειά της στη Γαλλία. Σπούδασε νομικά στο Ινστιτούτο Πολιτικών Επιστημών όπου εκεί γνώρισε τον σύζυγό της, Μπορίς Βαλό, συνεργάτη του Φρανσουά Ολάντ και αναπληρωτή προσωπάρχη στο Μέγαρο  των Ηλυσίων. Το 2007 ήταν εκπρόσωπος Τύπου της υποψήφιας προέδρου της Γαλλίας, Σεγκολέν Ρουαγιάλ, ενώ πέντε χρόνια χρόνια ανέλαβε την καμπάνια του Φρανσουά Ολάντ. Το 2012 με τη νίκη του Ολάντ, η Ναζά ανέλαβε το υπουργείο για τα Δικαιώματα των Γυναικών ενώ από το 2014 είναι υπουργός Παιδείας.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.