Ειδησεογραφικό site

Αφοπλιστικά επιχειρήματα Φλαμπουράρη για Τσίπρα: Πότε να προλάβει να κολλήσει ένσημα 40 χρονών;

32

Με μια απίστευτη επιχειρηματολογία επιχείρησε να απαντήσει ο Αλέκος Φλαμπουράρης στη μοφμή του προέδρου της ΝΔ για τον Αλέξη Τσίπρα ότι δεν έχει κολλήσει ποτέ ένσημα.Παραδεχόμενος στην πραγματικότητα ότι όσα ειπώθηκαν έχουν βάση εξιστόρησε ότι «ο κ. Τσίπρας τελείωσε το Πολυτεχνείο, πήγε στο στρατό, γύρισε από το στρατό έγινε Γραμματέας της νεολαίας, έκανε μεταπτυχιακά. Πήγε στο  τεχνικό γραφείο που είχαν τα αδέρφια του, άρχισε να δουλεύει…» «Από εκεί και πέρα στα 32 πότε θα προλάβει;» αναρωτήθηκε!

«Ας βρει κάποιο 30αρη να δει αν έχει κολλήσει κανένα ένσημο!» συνέχισε τα απίστευτα επιχειρήματα ο κ. Φλαμπουράρης.

Σε μια μοναδικής σύλληψης συλλογιστική υποστήριξε ότι είναι unfair να τίθεται αυτό το επιχείρημα σε έναν 40αρη «ο οποίος από τα 30 του είναι πρόεδρος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και μετά του ΣΥΡΙΖΑ» παραδεχόμενος, δηλαδή, ότι κ. Τσίπρας έχει μηδαμινή επαγγελματική εμπειρία.

Στη συνέντευξή του στα Παραπολιτικά FM ο κ. Φλαμπουράρης συνέχισε την κόντρα του με την Ζωή Κωνσταντοπούλου λέγοντας ότι »ξεπερνάει οποιοδήποτε όριο έχει σχέση όχι μόνο με την ευπρεπή συμπεριφορά, όχι μόνο με τα θέματα της αλληλεγγύης που εννοείται ότι είναι βασικό στοιχείο ενός αριστερού αλλά προχωράει και σε καταγγελίες οι οποίες δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα».

«Δεν προέρχεται μέσα από τα κινήματα, δεν προέρχεται από την Αριστερά, δεν ήταν ποτέ οργανωμένη. Αν κατηγορεί εμένα ότι είμαι δοτός όταν είμαι πενήντα χρόνια ενεργός και ανιδιοτελώς…» συμπλήρωσε.

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.