Ειδησεογραφικό site

Αυτός είναι ο 24χρονος που συνελήφθη για την επίθεση στον Κουμουτσάκο – «Ήθελα να τον προστατέψω»

59

Στην πρώτη σύλληψη σχετικά με την άγρια επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος από ακραία στοιχεία προχώρησε σήμερα η Αστυνομία.

Πρόκειται για έναν άνδρα γεννημένο το 1991, ο οποίος συνελήφθη στο Μενίδι, «προλαβαίνοντας» μάλιστα τη λήξη του αυτοφώρου.

Ο νεαρός που συνελήφθη, συμμετείχε στην ομάδα των ανθρώπων που επιτέθηκαν στον Γιώργο Κουμουτσάκο, χτυπώντας τον και ρίχνοντάς του μπουκάλια με νερό.

Ο ίδιος ωστόσο υποστηρίζει ότι η παρουσία του στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, το απόγευμα της Πέμπτης, δεν σχετίζεται με τους ακραίους που ξυλοκόπησαν τον γαλάζιο βουλευτή, Αντίθετα, ισχυρίζεται ότι στόχος του ήταν να προστατέψει τον κ. Κουμουτσάκο, το οποίο τονίζει ότι δεν γνώριζε καν.

Ο 24χρονος μίλησε στην τηλεόραση του Alpha λίγο πριν τη σύλληψή του, αναφέροντας ότι και ο ίδιος δέχτηκε χτυπήματα στο πρόσωπό του στην προσπάθειά του να προστατέψει τον βουλευτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, η Αστυνομία εκτιμά ότι ο συλληφθείς έχει άμεση σχέση με το περιστατικό και ότι συμμετείχε σε οργανωμένο σχέδιο ξυλοδαρμού του Γιώργου Κουμουτσάκου.

Θεωρεί μάλιστα ότι ο νεαρός βρέθηκε κοντά στον βουλευτή λίγο πριν την επίθεση για να τον καθυστερήσει και να προλάβουν οι «συνεργοί» του να τον γρονθοκοπήσουν.

Κατά πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται στα ίχνη και του νεαρού με το τζόκεϊ, ο οποίος επίσης φαίνεται στις εικόνες να χτυπά με μανία το πρόσωπο τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, μπροστά μάλιστα στα μάτια της διμοιρίας των ΜΑΤ.

Ο δεύτερος αυτός νεαρός έχει ταυτοποιηθεί πλήρως και αναζητείται για να συλληφθεί, λίγο πριν λήξει η διορία του αυτοφώρου.

Ο κ. Κουμουτσάκος υπέβαλε σήμερα μήνυση κατά αγνώστων, στρεφόμενος με τις δηλώσεις του, όπως έκανε από την πρώτη στιγμή, κατά της Χρυσής Αυγής.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.