Ειδησεογραφικό site

Αυτός είναι ο παιδόφιλος που συνελήφθη στη Σπάρτη

30

Στη δημοσιότητα δόθηκαν με διάταξη του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ενός ηλικιωμένου παιδόφιλου που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στην κεντρική πλατεία της πόλης, ενώ προσπαθούσε να ασελγήσει σε βάρος ανήλικου κοριτσιού.

Πρόκειται για τον Δημήτριο Στρατηγέα του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1947 στη Μαγούλα Λακωνίας και κατοικεί στη Σπάρτη. Την περασμένη Παρασκευή, ο 68χρονος παιδόφιλος πλησίασε ένα 11χρονο κοριτσάκι ενώ έπαιζε, του έπιασε κουβέντα και το έπεισε να τον συναντήσει σε ένα ερημικό σημείο της πόλης. Όμως, τον αντιλήφθηκε ο πατέρας του παιδιού και έσπευσε να εξαφανιστεί, αλλά συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του παιδόφιλου έγινε επειδή υπάρχουν ενδείξεις ότι έχει ασελγήσει σε βάρος και άλλων τριών ανήλικων κοριτσιών! Η Ασφάλεια Σπάρτης ζητά από όσους πολίτες έχουν πληροφορίες για την δράση του να επικοινωνήσουν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27310-89610, 27310-89612 και 27310-89613 εξασφαλίζοντας την ανωνυμία τους.

paidofilos

Τα σχόλια είναι κλειστά.