Ειδησεογραφικό site

Αυτοκτόνησε απόστρατος αξιωματικός μέσα στο 251 ΓΝΑ

26

 

Απόστρατος αξιωματικός της Ελληνικής Αεροπορίας αυτοκτόνησε τα ξημερώματα στο ΓΝΑ, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρο το Σώμα. Ο 57χρονος άνδρας βρέθηκε τραυματισμένος μετά την πτώση του από τον όροφο που νοσηλευόταν και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε. Ο απόστρατος αξιωματικός είχε αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα, εξηγώντας τους λόγους της πράξης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο 57χρονος ιπτάμενος αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας τα τελευταία δύο χρόνια. Στο ΓΝΑ είχε κάνει εισαγωγή για εξετάσεις. Η πρόγνωση δεν ήταν καλή, καθώς οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Πρόκειται για μία τραγική ιστορία με ακόμη πιο τραγική κατάληξη.

Αναλυτικά το δελτίου Τύπου που εξέδωσε η Πολεμική Αεροπορία:
«Την Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 04:15, Αξιωματικός εν αποστρατεία της Πολεμικής Αεροπορίας, νοσηλευόμενος στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251 ΓΝΑ), βρέθηκε τραυματισμένος μετά από πτώση του από όροφο του Νοσοκομείου. Εισήχθη άμεσα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών αλλά κατέληξε στις 05:05.

Στο σημείο κλήθηκε και προσήλθε συνεργείο της Ελληνικής Αστυνομίας, για την εξερεύνηση του χώρου, όπου και βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα του αυτόχειρα.

Ενημερώθηκε άμεσα ο αρμόδιος Εισαγγελέας και θα ακολουθήσουν οι προβλεπόμενες ενέργειες προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες του συμβάντος».

Τα σχόλια είναι κλειστά.