Ειδησεογραφικό site

Αυτή είναι η βίλα του Γιάννη Ραγκούση που ενοικιάζεται-«Τι να κάνω, είμαι άνεργος…», δηλώνει ο πρώην υπουργός

75

Θύμα της κρίσης λέει πως είναι ο πρώην υπουργός και άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος διαθέτει πολυτελή βίλα στην Πάρο την οποία νοικιάζει έναντι 2.000 ευρώ ημερησίως.

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα το ενοίκιο για μια ημέρα είναι 2.000 ευρώ και ο ελάχιστος χρόνος ενοικίασης 7 ημέρες, ενώ έχει ήδη κλειστεί από πλούσιους ξένους τουρίστες από τις αρχές Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου.

«Είμαι άνεργος εδώ και 2 χρόνια και, αν αντέξαμε οικονομικά έως τώρα, είναι χάρη σε κάποια ενοικιαζόμενα δωμάτια που έχει η γυναίκα μου», αναφέρει. «Δεν είναι εύκολο να λες στα παιδιά σου να φύγουν από τα δωμάτιά τους προκειμένου να νοικιαστούν σε ξένους μέχρι τον Σεπτέμβριο, για να πάνε πάλι στο σχολείο», αναφέρει.

«Την έχτισα με τη δουλειά μου και ζω από τα ενοίκια», λέει ο πρώην υπουργός ενώ τονίζει ότι δεν ήθελε να χτυπήσει πόρτες και να προσληφθεί σε πολλούς και διάφορους που πιθανόν θα τον ήθελαν στη δουλειά τους, γιατί δεν ήθελε να χάσει την οικονομική του αυτοτέλεια.

Δείτε πώς περιγράφεται η βίλα

Με μπαλκόνι με θέα στις παραλίες της Πάρου, το Villa Fullmoon βρίσκεται στην κορυφή του λόφου στη Νάουσα σε μια έκταση 32 στρεμμάτων. Προσφέρει εξωτερική πισίνα, κήπο, εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και ξυλόφουρνο.

Με κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική σε λευκό χρώμα και με όμορφο μαρμάρινο δάπεδο, η βίλα διαθέτει κλιματισμό και δωρεάν Wi-Fi. Το καθιστικό περιλαμβάνει τηλεόραση επίπεδης οθόνης και καναπέδες. Η κουζίνα διαθέτει φούρνο μικροκυμάτων και φούρνο. Το μπάνιο έχει ντους.

Οι ιδιοκτήτες μπορούν να κανονίσουν εκδρομές με βάρκα. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου ή να παίξουν τένις. Χαλαρώστε στη μεγάλη πέτρινη βεράντα με τις ξαπλώστρες και τα ανάκλιντρα δίπλα στην πισίνα.

Το γραφικό χωριό Κώστος βρίσκεται σε απόσταση 400 μέτρων. Η παραλία Υστέρνι απέχει 4χλμ. και η παραλία Μώλος 5 χιλιόμετρα. Σε απόσταση 7χλμ. από το Villa Fullmoon θα βρείτε το κέντρο της Νάουσας και της Παροικιάς με το λιμάνι της. Το αεροδρόμιο απέχει 15 χιλιόμετρα.

rag4

Τα σχόλια είναι κλειστά.