Ειδησεογραφικό site

Βολές Γεωργιάδη και Μηταράκη κατά Καμμένου για τον Σούκουρη

41

Ολοκληρώθηκε νωρίτερα η κατάθεση του Άδωνι Γεωργιάδη και του Νότη Μηταράκη στον εισαγγελέα για την υπόθεση του Γιώργου Σούκουρη και της Σταυρούλας Ξουλίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε στον εισαγγελέα ότι τον Γιώργο Σούκουρη τουν είδε μία φορά και ότι του έστειλε στις 21 Αυγούστου ένα μήνυμα στο Facebook στο οποίο κατηγορούσε την κυβέρνηση για θέματα συντάξεων των Βορειοηπειρωτών και για την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας.

Μεσω της γραμματέως του κλείστηκε ενα ραντεβού και λίγες μέρες μετά συναντήθηκαν στο γραφείο του. Η συνάντηση κράτησε δέκα λεπτά, όπου ο Σούκουρης του επανέλαβε όσα είχε πει στο Facebook.

Κατά καιρούς και περίπου για ένα μήνα, ο Γιώργος Σούκουρης του έστελνε μηνύματα στο Facebook. Σε ένα μάλιστα, όπως παραδέχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, του απάντησε «πηγαίνατε όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ» ενώ το όνομα του το άκουσε ξανά από τον Πανό Καμμένο και τους δημοσιογράφους.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βγαίνοντας από τον εισαγγελέα δήλωσε:

«Μέτα τη συνεχιζόμενη περιφορά της λάσπης από Καμμένο και Ξουλίδου που ενέπλεξαν το όνομα μου κρίναμε σκόπιμο να έρθουμε αυτοβούλως να καταθέσουμε. Δεν έχουμε καμιά εμπλοκή. Η γνωριμία μου με τον Σούκουρη ήταν γνωριμία δέκα λεπτών. Έχω δει αυτό τον άνθρωπο όπως βλέπω εκατοντάδες ανθρώπους. Μας ενέπλεξαν για πολιτικούς λόγους. Ειναι προσπάθεια του Καμμένου αν τολμήσουν βουλευτές να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας να έχουν τη ρετσινιά».

Από την πλευρά του ο Νότης Μηταράκης ανέφερε ως απαράδεκτη την εμπλοκή του ονόματός του και χαρακτήρισε την υπόθεση ως άθλια.

«Ο Σούκουρης δεν υπήρξε ποτέ συνεργάτης μου» είπε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Ανάπτυξης.  Παράλληλα απέδωσε όλη την υπόθεση σε προσπάθεια εκφοβισμού βουλευτών για να μη ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Ο Πάνος Καμμένος αδιαφορεί για το μέλλον της χώρας. Το πρόβλημα δεν είναι τα δήθεν 3 εκ αλλά το 3% των δημοσκοπήσεων»

Πηγή: parapolitika.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.