Ειδησεογραφικό site

Από το Σύνταγμα στο Tae Kwon Do η κεντρική συγκέντρωση της ΝΔ

76

Με ανακοίνωση του το βράδυ της Τρίτης, το Γραφείο Τύπου της ΝΔ ενημέρωσε ότι η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος δεν θα γίνει τελικά στην πλατεία Συντάγματος αλλά στο κλειστό γήπεδο του Π.Φαλήρου

Δεν θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα τελικά η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας την Παρασκευή, με την οποία θα κορυφωθεί η προεκλογική εκστρατεία του κόμματος.

Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, είχε γίνει γνωστό ότι η κεντρική ομιλία του Αντώνη Σαμαρά θα γινόταν στην πλατεία Συντάγματος, καθώς πληροφορίες ήθελαν τον Πρωθυπουργό να απορρίπτει προτάσεις για διεξαγωγή της σε κλειστό χώρο, όπως το ΟΑΚΑ.

Όπως έγραφε το “Έθνος”, σκοπός του Αντώνη Σαμαρά ήταν “να απαντήσει εμπράκτως στην απόφαση του Αλ. Τσίπρα να πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική ομιλία του στην Ομόνοια” και επέλεξε την πλατεία Συντάγματος “σε μια προσπάθεια αφενός να κερδίσει τις εντυπώσεις και αφετέρου να συσπειρώσει περισσότερο τη «γαλάζια» κομματική βάση”.

Ωστόσο, ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας που κυκλοφόρησε το βράδυ της Παρασκευής, γνωστοποιεί ότι η κεντρική ομιλία του Αντώνη Σαμαρά θα γίνει τελικά στο κλειστό γυμναστήριο Tae Kwon Do στο Φάληρο, την Παρασκευή το απόγευμα στις 19:00.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
“Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς θα μιλήσει την Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015, στις 19:00 στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο του Ταε Κβο Ντο”.

Τα σχόλια είναι κλειστά.