Ειδησεογραφικό site

Απόστολος Κακλαμάνης: Περήφανοι ως ΠΑΣΟΚ για τη λύση στο θέμα Ρωμανού

37

Τη συμβολή του ΠΑΣΟΚ στην αποφυγή της έντασης και του συγκρουσιακού κλίματος, στις δύσκολες αυτές ώρες, επισημαίνει ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Β’ Αθήνας ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Κακλαμάνης, με αφορμή τη λύση που δόθηκε στο θέμα του Νίκου Ρωμανού.

Ο κ. Κακλαμάνης, ο οποίος ήδη από τη συνεδρίαση της Τρίτης είχε κάνει έκκληση να υπάρξει σύγκλιση, τόσο της ΝΔ και του υπουργού Δικαιοσύνης όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, με βάση την πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, μετά την ψηφοφορία της Τετάρτης δήλωσε: «Αισθανόμαστε, ως ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, ότι συμβάλαμε να αποφευχθούν οι συγκρούσεις και εντός και εκτός της Βουλής σε περίπτωση απευκταίου γεγονότος».

«Πιστεύω» τόνισε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, «ότι η λύση που δώσαμε, χωρίς να υιοθετούμε ούτε τις ιδέες ούτε τις πράξεις του Νίκου Ρωμανού, αποτελεί ένα μήνυμα ότι μπορούμε να βρίσκουμε λύσεις, κάτι που θα εισπράξει θετικά ο ελληνικός λαός. Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό, ως ΠΑΣΟΚ, και αυτόν το ρόλο διεκδικούμε και θα συνεχίσουμε να ασκούμε χάριν του λαού και της πατρίδας μας».

Τα σχόλια είναι κλειστά.