Ειδησεογραφικό site

Αποχωρεί οριστικά από την πολιτική ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

26

Μήνυμα στο Μέγαρο Μαξίμου ότι «υπό τις παρούσες συνθήκες» δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής ούτε στην Α΄ Αθηνών (όπου ήταν υποψήφιος δήμαρχος), ούτε στη Β΄ Αθηνών, όπου εκλεγόταν επί αρκετά χρόνια, έστειλε ο Αρης Σπηλιωτόπουλος.

Ο πρώην υπουργός, για τον οποίο οι μετρήσεις που έγιναν στην Α’ Αθηνών έδειχναν ότι υπολείπεται σημαντικά τουλάχιστον 5-6 νυν βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, γνωρίζει ότι θα είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατον να εκλεγεί.

Όπως έγραψε το SECRET, ένθετο της εφημερίδας Παραπολιτικά, το γραφείο του είναι αποδυναμωμένο αισθητά, πάρα τις «ενέσεις» από παλιούς συνεργάτες του Νότη Μηταράκη, ενώ και ο ίδιος δεν φαίνεται να πολυασχολείται με τις γειτονιές της εν λόγω εκλογικής περιφέρειας.

Προ ημερών, μάλιστα, βρέθηκε στο Λονδίνο για προσωπικές δουλειές, ενώ οι νυν βουλευτές λένε πως δεν τον «βρίσκουν» πουθενά στις επισκέψεις που κάνουν σε τοπικές οργανώσεις.  Εκείνος, πάντως, δημοσίως αποφεύγει μέχρι στιγμής να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, αν και άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά λένε ότι επειδή οι «παρούσες συνθήκες» δεν αναμένεται να αλλάξουν δραστικά, ο κ. Σπηλιωτόπουλος θα περιοριστεί στη θέση του δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής παράταξης στον Δήμο της Αθήνας και θα παρακολουθήσει την προεκλογική εκστρατεία -αν γίνουν σύντομα εκλογές- από την τηλεόρασή του.

Πηγή: parapolitika.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.