Ειδησεογραφικό site

Αποφυλάκιση με όρους για τον Στ. Μπούκουρα εισηγούνται οι δύο εισαγγελείς

50

Να αφεθεί ελεύθερος ο προφυλακισμένος ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Μπούκουρας εισηγούνται προς το Συμβούλιο Εφετών δύο εισαγγελικοί λειτουργοί.

Συγκεκριμένα, η Εισαγγελέας Αικατερίνη Ψύρη, προτείνει να γίνει τυπικά και ουσιαστικά δεκτή η αίτηση του βουλευτή για αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με την καταβολή χρηματικής εγγύησης 20.000 ευρώ και τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ όσον αφορά την εξακολούθηση της κράτησής του λόγω παρέλευσης του εξαμήνου, η Εισαγγελέας κ. Στεφανάτου προτείνει να αφεθεί ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και χρηματική εγγύηση 10 χιλιάδων ευρώ.

Την ίδια ώρα, το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισης του Παναγιώτη Ηλιόπουλου, το οποίο υπέβαλε λόγω παρέλευσης του 6μηνου κράτησής του, ενώ οι εισαγγελείς προτείνουν προς το Δικαστικό Συμβούλιο να μη γίνει δεκτή η αίτηση του Δημήτρη Κουκούτση για αντικατάσταση του περιοριστικού όρου της κατ’ οίκον κράτησης που του επιβλήθηκε μετά την απολογία του, καθώς και οι αιτήσεις αποφυλάκισης των Νίκου Κούζηλου και Γιώργου Γερμενή.

Τα σχόλια είναι κλειστά.