Ειδησεογραφικό site

Αποκαλύψεις από τα τζετ των ισχυρών!

48

Κάθε οικονομικά «δυνατός» άνθρωπος έχει ένα ιδιωτικό τζετ, καθώς πρόκειται απο τα βασικά περιουσιακά στοιχεία, που δείχνει την πραγματική οικονομική ισχύ ενός πλούσιου ατόμου. Μαζί με τους δισεκατομμυριούχους που απολαμβάνουν την χλιδή στον αέρα είναι ακόμα και πολλοί εργαζόμενοι τους, με την τύχη να τους επιτρέπει να γεύονται κάποιες πολυτελή ανέσεις που υπάρχουν στον χώρο εργασίας τους.

Οι αεροσυνοδοί έχουν αυτήν την ευκαιρία δουλεύοντας για ανθρώπους που δεν διστάζουν να δώσουν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που απαιτεί μία αγορά ενός χλιδάτου τζετ. Οι συνθήκες σε ένα ιδιωτικό τζετ είναι γεύματα απο κορυφαίους σεφ, σαμπάνιες,δορυφορικά κανάλια και τεράστια κρεβάτια.

Αυτά ξέρουμε εμείς το τι ακριβώς συμβαίνει μέσα σε αυτούς τους χώρους γνωρίζουν μόνο οι εργαζόμενοι σε αυτά. Η Καρολίν Πάντοκ είναι μια γυναίκα που δούλεψε για 17 χρόνια στην Delta Air Lines, στο πόστο της αεροσυνοδού μέχρι που αποφάσισε να αλλάξει πόστο.

Κάθε αεροσυνοδός ιδιωτικού τζετ υποχρεούται να υπογράψει σύμφωνο εμπιστευτικότητας, κάτι που σημαίνει ότι μιλώντας στην Mail Online δεν μπορούσε να αναφέρει ονόματα, αλλά σίγουρα περιέγραψε πολύ ζωντανά πώς είναι η ζωή για τους πλούσιους αλλά το προσωπικό τους, στα 35.000 πόδια.

Πολλές φορές, οι εργοδότες τους δίνουν πανάκριβα δώρα, ή μετρητά. Η Πάντοκ ισχυρίζεται ότι γνωρίζει μέλος πληρώματος που κάποτε πήρε πουρμπουάρ 17.000 δολάρια, σε μία πτήση. Επίσης, σε αυτά τα ταξίδια, το σεξ δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο. Κάποιοι από τους ιδιοκτήτες των τζετ μάλιστα θεωρούν ότι είναι δουλειά των αεροσυνοδών να τους.εξυπηρετούν στο συγκεκριμένο τομέα.

Μία από αυτές, η Σάσκια Σουάν έβγαλε πρόσφατα βιβλίο στο οποίο διηγούνταν ότι το αφεντικό της, ένας παντρεμένος Ρώσος ολιγάρχης, απαιτούσε κάτι τέτοιο ενώ ταξίδευε σε όλο τον κόσμο. Φοβούμενη μήπως χάσει τη δουλειά της, επειδή είχε χρέη, έγινε μία από τις ερωμένες του και τελικά έμεινε έγκυος από αυτόν. Παραιτήθηκε όταν απέβαλε.

Η Πάντοκ δεν αρνείται ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μάλιστα περιγράφει μια δική της εμπειρία: «Ήμουν τόσο προετοιμασμένη για την πρόσκληση που τον κοίταξα, χαμογέλασα, γύρισα από την άλλη και έκλεισα την πόρτα. Από εκείνη τη στιγμή, φρόντιζα να είναι μαζί μου κι άλλο μέλος του πληρώματος κάθε φορά που τον σέρβιρα»

Η αεροσυνοδός δηλώνει πως έχει ακούσει και ιστορίες με ναρκωτικά αλλά τονίζει πως κάθε πτήση είναι διαφορετική ανάλογα με το ποιος είναι επιβάτης στο τζετ.

Δίνοντας μια εικόνα για τις ανέσεις που υπάρχουν μέσα σε ένα τζετ αναφέρει πως τα πιάτα που σερβίρονται είναι αστακός, φουά γκρα και άλλα τέτοια. Οι σαμπάνιες κοστίζουν 600 δολάρια το μπουκάλι και καταναλώνουν χαβιάρι Beluga. Ενώ, υπάρχουν μηχανές εσπρέσο κόστους 72.000 δολαρίων, οθόνες τηλεόρασης 28.000 δολαρίων, μπάνια με ντουζιέρες η κεφαλή των οποίων κοστίζει 10.000 δολάρια, καθώς σε ένα αεροπλάνο όλα είναι πολύ πιο ακριβά.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.