Ειδησεογραφικό site

Απίστευτο ξεφώνημα από Daily Mail: Αυτοί οι πολιτικοί πραγματικά βρωμάνε!

32

Μετά το σάλο που προκάλεσε η εικόνα του ανεξάρτητου βουλευτή, Γρηγόρη Ψαριανού, να έχει «βουτήξει» το πρόσωπό του και να μυρίζει με πάθος το γαλάζιο παλτό της ανεξάρτητης βουλευτού, Ραχήλ Μακρή, ενώ δίπλα του ο επίσης ανεξάρτητος βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος, απαθανατίζεται χαμογελώντας να συμμετέχει στο… παιχνίδι, το περιστατικό ταξίδεψε μέχρι τη Μεγάλη Βρετανία.

Μάλιστα, με αφορμή τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το εσωτερικό του ελληνικού κοινοβουλίου κατά τα διάρκεια της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, η βρετανική σκανδαλοθηρική Daily Mail περιλαμβάνει τους πρωταγωνιστές του ενσταντανέ… στολίζοντάς τους με κοσμητικά επίθετα.

Με τίτλο «Αυτοί οι πολιτικοί πραγματικά βρωμάνε!», το δημοσίευμα υποστηρίζει πως «μία ομάδα πολιτικών καταγράφηκε από το φωτογραφικό φακό τη στιγμή που ο συνάδελφός τους μύριζε κρυφά το παλτό μίας γυναίκας βουλευτού».

Όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα «για την ευχαρίστηση της σεξιστικής και χυδαίας ομάδας, ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός φαίνεται να μυρίζει το παλτό της συναδέλφου του, το οποίο είχε βγάλει και καθόταν μερικά έδρανα μπροστά του».

Μάλιστα, το δημοσίευμα εξηγεί πως τη βοήθειά του έδωσε ο Πέτρος «Τατσοπουλόσας», όπως τον αναφέρει η εφημερίδα, ο οποίος κράτησε το παλτό ώστε ο Ψαριανός να σκύψει και να το μυρίσει.
Την ίδια ώρα, η εφημερίδα μεταφέρει δηλώσεις της Ραχήλ Μακρή, η οποία υποστήριξε πως δεν χάνει το χρόνο της με ανοησίες.

Παράλληλα, επισημαίνεται πως οι Ψαριανός, Τατσόπουλος είναι πρώην στελέχη του αριστερού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ, και όπως εξηγεί η Daily Mail αναφερόμενη σε δημοσίευμα της Αυγής, «η εφημερίδα του κόμματος δεν έχασε χρόνο να τους χαρακτηρίσει σεξιστές και χυδαίους».

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.