Ειδησεογραφικό site

Απίστευτο: Αστυνομικός χτυπά με γκλομπ 13χρονη μέσα σε σχολείο χωρίς λόγο! (Βίντεο)

68

Τρία κορίτσια τραυματίστηκαν ενώ βρίσκονταν στο σχολείο τους από το μένος γυναίκας αστυνομικού στην Βορειανατολική Βαλτιμόρη των ΗΠΑ.

Η αστυνομικός χωρίς προφανή λόγο έστειλε μια 13χρονη στο νοσοκομείο για ράμματα στο μέτωπο αφού τη χτύπησε με γκλομπ, ενώ δύο ακόμη κορίτσια χρειάστηκαν πρώτες βοήθειες καθώς τα ψέκασε με σπρέι πιπεριού.

Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα και δείχνει ένα από τα κορίτσια να προσπερνά την αστυνομικό στον διάδρομο του σχολείου Vanguard Middle School κατά τη διάρκεια διαλλείμματος. Η αστυνομικός αρπάζει το κορίτσι και το κολλάει σε έναν τοίχο. Δύο κορίτσια, ένα εκ των οποίων ξαδέλφη του θύματος, βλέποντας το περιστατικό πλησιάζουν για να συγκρατήσουν την αστυνομικό, η οποία βγάζει ένα πτυσσόμενο γκλομπ, κυνηγά τις μαθήτριες και χτυπά χωρίς δισταγμό τη μία επανειλλημένα στο κεφάλι.

Οι γονείς ειδοποιήθηκαν από το νοσοκομείο, καθώς το σχολείο δεν έκρινε ότι έπρεπε να ενημερωθούν.

Όταν οι γονείς διαμαρτυρήθηκαν και θέλησαν να κινηθούν νομικά κατά του σχολείου και της αστυνομικού, έμαθαν ότι τα κορίτσια κατηγορούνται για επίθεση με γροθιές και κλοτσιές κατά της αστυνομικού. Οι ψεύτικες κατηγορίες όμως κατέπεσαν όταν βγήκε στη δημοσιότητα το βίντεο που έδειχνε ακριβώς τι συνέβη.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό, ενώ η αστυνομικός το όνομα της οποίας δεν ανακοινώθηκε, τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.