Ειδησεογραφικό site

Απίστευτη υπόθεση: Μου έριχνε υπνωτικό και με φωτογράφιζε γυμνό λέει ο γιατρός για την 21χρονη

46

 

Θορυβημένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Δράμας από την υπόθεση εκβιασμού γνωστού γιατρού της πόλης από την 21χρονη γραμματέα του και δύο συνεργούς της, έναν 29χρονο άντρα με τον οποίο η κοπέλα δήλωνε ερωτευμένη και έναν 30χρονο φίλο του.

Η 21χρονη κοπέλα έπιασε δουλειά στο συγκεκριμένο ιατρείο μέσω των πεντάμηνων προγραμμάτων του ΟΑΕΔ μιας και ήταν άνεργη και αναζητούσε εργασία. Η αδίστακτη 21χρονη όμως φαίνεται πως δεν αρκέστηκε στη δουλειά, καθώς νάρκωνε το γιατρό, τον έγδυνε, τον φωτογράφιζε γυμνό και ζητούσε χρήματα για να μην στείλει τις φωτογραφίες στη σύζυγό του! Ταυτόχρονα, έκλεβε χρήματα και χρυσαφικά από το ιατρείο του άτυχου 68χρονου, καθώς και ιατρικές συνταγές που πλαστογραφούσαν στη συνέχεια οι συνεργοί της

Η ευγενική της φυσιογνωμία και η νιότη της έπεισαν τον 68χρονο να την προσλάβει σαν διοικητική υπάλληλο στην θέση της γραμματέας στο ιατρείο του. «Από τον ΟΑΕΔ την βρήκα, ήταν άνεργη και είχε κάρτα ανεργίας. Πού να φανταζόμουν ότι ήταν μπλεγμένη σε σπείρα… και ότι θα με εκμεταλλευόντουσαν. Την είχα στην δουλειά 2-3 μήνες και μου έκλεβε μικροποσά χωρίς να το καταλάβω. Απλά υποψιαζόμουν» δηλώνει σοκαρισμένος μεταξύ άλλων ο 68χρονος γιατρός.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο 29χρονος και ο 30χρονος ήταν φίλοι μεταξύ τους και είχαν ενοχλήσει και στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Βάσει του δελτίου τύπου της Αστυνομίας η νεαρή κοπέλα έριχνε υπνωτικό στον καφέ του ιατρού, στην συνέχεια τον έγδυνε και τον έβγαζε φωτογραφίες. Ο γιατρός κάποια στιγμή την είδε να του ρίχνει κάτι στον καφέ και έτσι αποκαλύφθηκαν όλα. «Την είδα να μου ρίχνει το υπνωτικό στον καφέ, κατάλαβα τι γίνεται. Αμέσως την έδιωξα από το ιατρείο και την κατήγγειλα στην αστυνομία. Τότε ξεκίνησαν και οι φίλοι της να με εκβιάζουν και να μου λένε να την ξαναπάρω πίσω στην δουλειά. Εγώ ειδοποίησα τις αρχές. Και ακολούθησαν τα γνωστά».

Ωστόσο η υπόθεση συνεχίζεται μιας και σήμερα θα απολογηθούν στον ανακριτή ο 29χρονος και 30χρονος δράστης ενώ αύριο, με ενδιαφέρον, αναμένεται η απολογία της 21χρονης κοπέλας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.