Ειδησεογραφικό site

Απίστευτη επίθεση Τζήμερου σε Τσίπρα: Είσαι επαναστάτης της π**δης!

42

“Όχι μόνο στα τέσσερα, αλλά έρποντας, σαν το σκουλήκι, γλείφει εκεί που έφτυνε ο ξεφτιλισμένος, μπας και τον λυπηθεί η Θεσμόικα και τον σώσει από τα χέρια όσων εξαπάτησε”, γράφει ο πρόεδρος της “Δημιουργίας Ξανά”, κ. Θάνος Τζήμερος, για τον πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα, εκτοξεύοντας, μέσω facebook, απίστευτες ύβρεις προς το πρόσωπό του:

“ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΣΙΠΡΑ

Όχι μόνο στα τέσσερα, αλλά έρποντας, σαν το σκουλήκι, γλείφει εκεί που έφτυνε ο ξεφτιλισμένος, μπας και τον λυπηθεί η Θεσμόικα και τον σώσει από τα χέρια όσων εξαπάτησε.

Δείτε τι προτείνει με χθεσινή, άρον – άρον, επιστολή του:

– Αύξηση προκαταβολής φόρου για το επόμενο έτος στο 100% (Σ.Σ. τα πελατάκια μας να είναι καλά, κι ο ιδιωτικός τομέας δεν πα’ να διαλυθεί! Πού θα βρουν, ηλίθιε, να πληρώσουν οι επαγγελματίες που στέγνωσες, δύο φορές φόρο; Κι όταν πεθάνει ο ιδιωτικός τομέας, ποιος θα πληρώνει φόρο, ηλίθιε;)

– 600 εκατομμύρια μείωση στρατιωτικών δαπανών (Σ.Σ. Και κλάαααμα ο Κούγκης!)

– Κατάργηση της προνομιακής φορολογικής μεταχείρισης για τους γεωργούς, συμπεριλαμβανομένων των επιδοτήσεων για τους φόρους κατανάλωσης στο πετρέλαιο ντίζελ. (Σ.Σ. για να σώσεις το τομάρι σου, αλήτη, τους πουλάς όλους, ε;)

– Πλήρη κατάργηση του ΕΚΑΣ μέχρι το τέλος του 2019 (Σ.Σ. Και τους φτωχούς τους πουλάς, ε; Ανθρωπιστή μου εσύ! Πού υπάρχει η κατάργηση του ΕΚΑΣ, στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, γιατί δεν τη βρίσκω;)

– Πλήρη απελευθέρωση της αγοράς εργασίας (Σ.Σ. Ούτε κλαδικές, ούτε συλλογικές συμβάσεις. Κι αυτούς τους κορόιδεψες, αλήτη.)

– Άνοιγμα όλων των κλειστών επαγγελμάτων (Σ.Σ. Μας προέκυψε και φιλελεύθερο, το σούργελο!)

– Αποδοχή της εργαλειοθήκης 1 & 2 και των χρονοδιαγραμμάτων του ΟΟΣΑ (Σ.Σ. έτσι, με την κοιλιά να σέρνεσαι, επαναστάτη της πορδής.)

Κι η απάντηση των θεσμών: “Λυπούμαστε, πολύ αργά. Το πρόγραμμα έχει λήξει. Κάντε το δημοψήφισμα, και την Τετάρτη συζητάμε αν θέλετε ένα νέο πρόγραμμα.”
Να δούμε πόσο εξευτελισμό είσαι διατεθειμένος να λουστείς, καραγκιόζη, για να γλυτώσεις το λυντσάρισμα, από τους πεινασμένους κι εξαπατημένους συνταξιούχους.
Την Κυριακή τούς γκρεμίζουμε! Ο εφιάλτης του σταλινοφασισμού τελειώνει, αδέρφια!”.

Τα σχόλια είναι κλειστά.