Ειδησεογραφικό site

Απίστευτης σύλληψης φορομπηχτική πολιτική τα χαράτσια του ΣΥΡΙΖΑ λέει ο Δ. Σταμάτης

56

Για απίστευτης σύλληψης φορομπηχτική πολιτική κατηγορεί ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την αποκάλυψη «χωρίς να διαψευστεί» ότι προτίθεται να επιβάλλει έναν κεφαλικό φόρο σε κάθε τραπεζική συναλλαγή.

«Μετά την πρόθεση φορολόγησης της ακίνητης περιουσίας των πολιτών που ξεπερνά τις 200.000 ευρώ , αυτή είναι η νέα απειλή σε βάρος των πολιτών» σημειώνει στη δήλωσή του ο κ. Σταμάτης.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Σταμάτη έχει ως εξής:

Σε σημερινή κυριακάτικη εφημερίδα δημοσιεύεται, χωρίς να διαψευστεί, πως ο ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται να επιβάλλει έναν κεφαλικό φόρο σε κάθε συναλλαγή που θα κάνουν οι πολίτες με τις τράπεζες, για την ενίσχυση του ασφαλιστικού συστήματος. Δηλαδή, στις αναλήψεις και στις καταθέσεις χρημάτων, ακόμη και στις καταθέσεις μισθοδοσίας και συντάξεων.

Επίσης θα επιβάλλει έναν ακόμα «ειδικό φόρο» στις δαπάνες συμμετοχής των πολιτών σε τυχερά παιχνίδια. Πρόκειται για μια απίστευτης σύλληψης πρόταση φορομπηχτικής πολιτικής, που αφορά άμεσα τον κάθε πολίτη. Από τον μισθωτό και τον συνταξιούχο μέχρι και όποιον αγοράζει λαχείο!

Μετά την πρόθεση φορολόγησης της ακίνητης περιουσίας των πολιτών που ξεπερνά τις 200.000 ευρώ , αυτή είναι η νέα απειλή σε βάρος των πολιτών

Τα σχόλια είναι κλειστά.