Ειδησεογραφικό site

Αντ. Σαμαράς: Η Ελλάδα μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης-Aρχίζει να γίνεται μήνα με τον μήνα μια χώρα φυσιολογική (Βίντεο)

36

«Η Ελλάδα αρχίζει να γίνεται μήνα με τον μήνα μια χώρα φυσιολογική» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έπειτα από σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, που αφορούσε την απεμπλοκή του υδροηλεκτρικού έργου Μεσαχώρας.

Τόνισε πως το 2014 η Ελλάδα για πρώτη φορά, μετά από έξι χρόνια, μπαίνει και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης και εξέφρασε την αισιοδοξία του σχετικά με τις σημερινές ανακοινώσεις της ΕΛ.ΣΤΑΤ.

Ο κ. Σαμαράς έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι το ποσοστό της ανεργίας υποχώρησε το το δεύτερο τρίμηνο του 2014 στο 26,6% από το 27,8% που ήταν το προηγούμενο τρίμηνο και 27,3% το αντίστοιχο τρίμηνο του 2013.

«Μας γεμίζουν όλους με πολλή αισιοδοξία οι σημερινές ανακοινώσεις της ΕΛ.ΣΤΑΤ. η οποία διαπιστώνει μείωση της ανεργίας, σημαντική μείωση επιτέλους, στο δεύτερο τρίμηνο του 2014, με σημαντικότερη τη μείωση της νεανικής ανεργίας».

Ωστόσο όπως επεσήμανε πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά και σημείωσε: «Με τις θυσίες του Ελληνικού λαού αρχίζει να γίνεται μήνα με το μήνα η Ελλάδα μια χώρα φυσιολογική. Και πιστεύω, πραγματικά, ότι όλοι οι Έλληνες μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Τα σχόλια είναι κλειστά.