Ειδησεογραφικό site

Αντιτρομοκρατική: Τριπλή έρευνα για τη «γιάφκα» που νοίκιαζε ο Μαζιώτης-Σε εννέα περιοχές της Αττικής εστιάζεται το ενδιαφέρον για τον εντοπισμό της Πόλας Ρούπα και των συνεργών του

57

Μετά την επεισοδιακή σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη, στη διάρκεια συμπλοκής στο κέντρο της Αθήνας το μεσημέρι της Τετάρτης, σε εξέλιξη βρίσκονται τρεις μεγάλες επιχειρήσεις της Αντιτρομοκρατικής στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, προκειμένου να εντοπιστούν οι γιάφκες και οι συνεργοί του.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, άντρες της Αντιτρομοκρατικής πραγματοποίησαν έρευνα σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια, καθώς υπάρχουν πληροφορίες πως ο 42χρονος καταδικασμένος για τρομοκρατία σύχναζε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα. «Πόρτα – πόρτα» ξεσκονίζουν και το Μαρούσι και τα Πατήσια.  Η Αντιτρομοκρατική στρέφει το βλέμμα της και στην επαρχία (Πελοπόννησος-Στερεά Ελλάδα).

Οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής αναζητούν την Πόλα Ρούπα και τους συνεργούς του Μαζιώτη σε τουλάχιστον εννέα περιοχές του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Οι αστυνομικοί ελπίζουν ότι ο Μαζιώτης έχει νοικιάσει τη γιάφκα με το πλαστό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας που είχε στην κατοχή του, με στοιχεία «Μιχάλης Μιχελάκης του Νικολάου και της Αρχοντίας», και πιστεύουν ότι οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος θα επικοινωνήσουν μαζί τους, ώστε να τους οδηγήσουν στον οπλισμό της οργάνωσης «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών».

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των περιοχών που ερευνούν οι αστυνομικοί είναι το Χαλάνδρι, ο Μαραθώνας, ο Κολωνός, το Γραμματικό, η Καλογρέζα, η Κυψέλη, τα Σεπόλια και ο Άγιος Νικόλαος.

Σε ορισμένες από τις περιοχές αυτές, η Αντιτρομοκρατική είχε εντοπίσει το μεταμφιεσμένο Νίκο Μαζιώτη από κάμερες του ΗΣΑΠ πριν από τρεις ημέρες και είχε «χαρτογραφήσει» τις κινήσεις του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.