Ειδησεογραφικό site

Αντί δρομολογίων σκληρό πορνό μέρα μεσημέρι

50

 

Άναυδοι έμειναν οι τουρίστες και όσοι άλλοι βρέθηκαν πρόσφατα στον σταθμό λεωφορείων στην πόλη Κουριτίμπα, στην Βραζιλία. Σε ώρα αιχμής και ενώ ο σταθμός ήταν γεμάτος με κόσμο που περίμενε να ταξιδέψει, ξαφνικά στην οθόνη των δρομολογίων, αντί για τις ώρες άφιξης και αναχώρησης των λεωφορείων, εμφανίστηκαν σκηνές σκληρού πορνό!

Επί δεκαπέντε λεπτά οι επιβάτες, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, παρακολουθούσαν τις απίστευτες σκηνές, ενώ το προσωπικό του σταθμού προσπαθούσε σοκαρισμένο να σταματήσει την αναπάντεχη προβολή…

Τι είχε συμβεί όμως; Σύμφωνα με την επιχείρηση αστικών συγκοινωνιών της Κουριτίμπα άγνωστοι χάκερ μπήκαν στις οθόνες του σταθμού και άλλαξαν το πρόγραμμα των δρομολογίων με ένα βίντεο με σκληρό πορνό. Πολλοί από τους επιβάτες φωτογράφισαν με τα κινητά τους τηλέφωνα το επίμαχο βίντεο και ανέβασαν τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο, όπου και έγιναν viral.

Σύμφωνα με την επιχείριση αστικών συγκοινωνιών της πόλης η υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος προσπαθεί να εντοπίσει τους χάκερ, ενώ  εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής της Κουριτίμπα δήλωσε ότι ζήτησε από την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τις οθόνες των δρομολογίων του σταθμού να βελτιώσει τα συστήματα ασφαλείας.

Με δεδομένο ότι η πόλη έχει πληθυσμό δύο εκατομμύρια κατοίκους, μπορεί κανείς να υπολογίσει ότι ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων παρακολούθησε άθελά του το βίντεο.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.