Ειδησεογραφικό site

Αντάρτικο από Δούρου: Αρνείται τον επανέλεγχο των συμβάσεων

36

Νέο μέτωπο σύγκρουσης με την κυβέρνηση «ανοίγει» ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, το μέτωπο αναμένεται να «ανοίξει» στους δήμους με τη νέα περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, να προστίθεται και αυτή στους 19 δημάρχους που αρνούνται να αποστείλουν στοιχεία στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τον έλεγχο νομιμότητας υπαλλήλων.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή» στον κατάλογο αυτών που λένε «όχι» στην αξιολόγηση αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να προστεθεί και η Ρένα Δούρου, καθώς το θέμα της αξιολόγησης των υπαλλήλων της περιφέρειας είναι το πρώτο στην ημερήσια διάταξη του επόμενου περιφερειακού συμβουλίου την Τρίτη.

Η κυρία Δούρου έχει ταχθεί δημοσίως κατά της συγκεκριμένης διαδικασίας. Απευθυνόμενη με επιστολή της στους εργαζόμενους της Περιφέρειας πριν από δύο εβδομάδες ανέφερε «η Περιφέρεια της Αττικής ξεκινά μια νέα πορεία… Σε αυτή την πορεία, από την οποία κανείς δεν περισσεύει, συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες είσαστε εσείς, οι εργαζόμενοι της Περιφέρειας. Ο απαραίτητος συνδετικός κρίκος της Περιφέρειας με την κοινωνία και τους πολίτες. Μακριά από στείρες λογικές δήθεν αξιολογήσεων, που στοχεύουν στις απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων στο πλαίσιο της εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών, απαξιώνοντας έτσι τη λειτουργία του δημόσιου τομέα γενικά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ειδικότερα, η νέα Περιφερειακή Αρχή πιστεύει και εμπιστεύεται τους εργαζόμενους της Περιφέρειας Αττικής».

Τα σχόλια είναι κλειστά.