Ειδησεογραφικό site

Ανεξάρτητος πια ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Παναγιώτης Μελάς – «Έφυγα εξαιτίας των ψεμάτων και των κακοηθειών των ΑΝΕΛ»

38

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων γνωστοποίησε με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής Α’ Πειραιά Παναγιώτης Μελάς.

Ο κ. Μελάς είχε διαφοροποιηθεί από την κεντρική επιλογή του προέδρου των ΑΝΕΛ να καταψηφιστεί ο κυβερνητικός υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας προκειμένου να προκληθούν εκλογές και είχε δηλώσει ότι κατά την άποψή του πρέπει να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Επιπλέον, το όνομα του κ. Μελά είχε εμπλακεί στην υπόθεση με την υποτιθέμενη προσπάθεια εξαγοράς βουλευτών.

Μετά την ανεξαρτητοποίηση του Παναγιώτη Μελά, η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝ.ΕΛ αποτελείται πλέον από 13 βουλευτές.

«Έφυγα εξαιτίας των ψεμάτων και των κακοηθειών των ΑΝΕΛ»

«Δεν μπορώ να μείνω κάπου όπου κινούνται με αισχρά ψέματα και κακοήθειες» δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο, ο ανεξάρτητος πια βουλευτής, Παναγιώτης Μελάς.

«Γι’ αυτό ανεξαρτητοποιήθηκα και δεν ανήκω πια στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Δεν μπορώ τα αισχρά τους ψέματα»

Αναφορικά με την έδρα του στη βουλή ο κ. Μελάς σημείωσε: «Την έδρα αυτή δεν την έχω πάρει ως βουλευτής επικρατείας αλλά με δικό μου αγώνα. Κι ο Κομμένος όταν παραιτήθηκε δεν παρέδωσε την έδρα του».

Σχετικά με την στάση του από εδώ και πέρα ο κ. Μελάς τόνισε ότι «τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Ούτε στην γενική στάση μου και στα όσα χρόνια τώρα υποστηρίζω, ούτε και στο θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Τα σχόλια είναι κλειστά.