Ειδησεογραφικό site

Ανδρέας Λυκουρέντζος: «Όλων μας τα τηλέφωνα παρακολουθούνται!»

29

Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος κλήθηκε σήμερα από τον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM να σχολιάσει τις καταγγελίες περί χρηματισμού και τις ευθύνες όσων τις υποστηρίζουν, με τον ίδιο να απαντάει με… βόμβα, όταν ξεκάθαρα δήλωσε πως τα τηλέφωνα όλων παρακολουθούνται!

«Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Να φέρει μία τροπολογία ο υπουργός Δικαιοσύνης και να υπάρχει ο κατά νόμον υπεύθυνος για όσους εκφράζονται. Το έχω πει στη Βουλή, ενώπιον του υπουργού και περιμένω να μου απαντήσει. Διότι εδώ έχει νομιμοποιηθεί ο εκβιασμός. Έρχεται ένας και πετάει μια φωτοβολίδα στην αρχή, να πεις εσύ ότι θα πας να τα βρεις με αυτόν και να αρχίσει έτσι ένα αλισβερίσι… Δυστυχώς, στη σημερινή εποχή, ο Μεγάλος Αδελφός είναι παρών» είπε χαρακτηριστικά.

Αλλά δεν στάθηκε μόνο εκεί: «Όλων μας τα τηλέφωνα παρακολουθούνται, όταν κάποιοι θέλουν να τα παρακολουθήσουν και αυτό έχει αποδειχθεί από άλλες, ποινικές υποθέσεις. Δεν ξέρω αν και πότε και από ποιους συμβαίνει. Αναφέρομαι γενικά στις δυνατότητες της τεχνολογίας. Δεν το αποκλείω, όμως, και να συμβαίνει» είπε χαρακτηριστικά…

Τα σχόλια είναι κλειστά.