Ειδησεογραφικό site

Αναβιώνει η θρυλική μάρκα ηλεκτρικών συσκευών ΙΖΟΛΑ

218

izola

Η Γ.Ε Δημητρίου Α.Ε.Ε. φέρνει και πάλι στην ελληνική αγορά την ιστορική μάρκα οικιακών ηλεκτρικών συσκευών ΙΖΟΛΑ, η οποία για περισσότερα από 50 χρόνια ήταν μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες με περισσότερους από 2.500 εργαζόμενους και παραγωγή 800.000 συσκευών ετησίως.

Η εταιρεία εξηγεί ότι οι νέες συσκευές ΙΖΟΛΑ συμβαδίζουν, σχεδιαστικά, με τις τάσεις της εποχής και τις ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού και ταυτόχρονα προσφέρουν λύσεις στην ιδανική σχέση αξίας-τιμής.
image
«Η ΙΖΟΛΑ υπήρξε μια θρυλική μάρκα, υπόδειγμα δημιουργικότητας μέσα σε δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και νιώθουμε υποχρεωμένοι να δώσουμε στη νέα γενιά καταναλωτών την ευκαιρία να τη γνωρίσει, να την εμπιστευτεί και να την αγαπήσει, όπως οι προηγούμενες», ανέφερε ο πρόεδρος της εταιρείας, Γιώργος Δημητρίου, σχολιάζοντας το νέο αυτό εγχείρημα.
image
Η ΙΖΟΛΑ ιδρύθηκε το 1930. Το 1951 παράχθηκε η πρώτη ελληνική ηλεκτρική κουζίνα ΙΖΟΛΑ και το 1952 το πρώτο ψυγείο. Από τότε και έως τα μέσα της δεκαετίας του 1990, η μάρκα κατέλαβε την πρώτη θέση στις πωλήσεις ηλεκτρικών συσκευών, ξεπερνώντας σε μερίδια αγοράς το 48%. Η ΙΖΟΛΑ διαφημιζόταν ως η βιομηχανία οικιακών συσκευών που έφερε «τον πολιτισμό στο σπίτι».
image

Τα σχόλια είναι κλειστά.