Ειδησεογραφικό site

Ανίκανος ο Χέφνερ; – Tragedy!

141

Για φαντάσου… Ανίκανος στα …90! Η είδηση θα ήταν να είναι ικανός…

Σε κάθε περίπτωση, κανέναν δεν θα έπρεπε να απασχολούν οι σεξουαλικές επιδόσεις ενός τόσο… δραστήριου και χορτασμένου! Τόσο χορτασμένου, που μάλλον είναι εκείνος που… εγκατέλειψε πριν τον εγκαταλείψει. Τη γεύτηκε τη ζωή του όσο λίγοι. Τώρα ασφαλώς, μπορεί να παίζει… τένις, να βλέπει ταινίες και να αναπολεί… Άλλοι δεν έχουν «υλικό» ούτε για αναπόληση…

Οι 24χρονες δίδυμες Κάρλα και Μελίσα Χόου αποφάσισαν να μιλήσουν για την ζωή τους στη βίλα του μεγιστάνα. Μπορεί για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες η έπαυλη να ήταν συνώνυμη με την αίγλη και τις γυναίκες, αλλά ο Χέφνερ φαίνεται να έχει κουραστεί.

hugh-hefner-crystal-harris-570 (1)

Η εικόνα που έχει ο κόσμος περί ενός ηδονιστικού παραδείσου ανήκει στο παρελθόν και ο 88χρονος πλέον Χιου Χέφνερ προτιμά περισσότερο ένα παιχνίδι τένις από το σεξ. Υπάρχουν 3 κινηματογραφικές βραδιές την εβδομάδα με αγαπημένες του ταινίες από τη δεκαετία του 1950, ενώ υπάρχει αυστηρή απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 το βράδυ!

Σύμφωνα με τις δίδυμες αδερφές, η ασφάλεια είναι τόσο αυστηρή που η έπαυλη των 22 δωματίων μοιάζει σαν να πρόκειται για φυλακή. «Όταν είστε εδώ θα πρέπει να γυρνάτε μέχρι τις 21:00. Δεν επιτρέπεται να καλείτε φίλους. Σίγουρα απαγορεύονται οι άντρες επισκέπτες. Εάν παραβείς τους κανόνες, σου απαγορεύεται η είσοδος»

«Όταν βγεις, δεν μπορείς να επιστρέψεις». Η πιστωτική κρίση έχει οδηγήσει σε περικοπές, με αποτέλεσμα να έχει σταματήσει και το επίδομα των 630 λιρών ανά εβδομάδα στα κουνελάκια. Τώρα πια, πρόκειται για δωρεάν στέγαση και διατροφή. Κάποτε, η Playmate της χρονιάς έπαιρνε δώρο μία Πόρσε και ένα Mini Cooper, αλλά τώρα πια τα κουνελάκια δεν παίρνουν απολύτως τίποτα.

Τα προβλήματα υγείας και ο γάμος του με την 28χρονη Κρίσταλ Χάρις έκαναν, όπως αποκαλύπτουν τα κουνελάκια, πιστό σύζυγο τον Χιου Χέφνερ. «Στο παρελθόν θα είχε κοιμηθεί με όλα τα κουνελάκια. Έχουμε ακούσει ιστορίες να πηγαίνει με 16 γυναίκες και μετά να τις περνά στον επόμενο. Τώρα δεν είναι έτσι. Για να είμαι ειλικρινής, είναι τόσο μεγάλος που δεν θα μπορούσα να τον φανταστώ να προσπαθεί να κάνει κίνηση», σημειώνει η Κάρλα.

«Είναι σαν παππούς τώρα. Η μόνη γυναίκα που κοιμάται μαζί του είναι η Κρίσταλ». Όσο όμως και αν η σεξουαλική όρεξη του Χέφνερ έχει φθίνει, το επιχειρηματικό του ένστικτο είναι τόσο έντονο όπως πάντα.

«Διαβάζει όσα γράφονται για την έπαυλη. Το βλέπει ακόμα σαν επιχείρηση και θα εκπλαγείτε πόσο αυστηρός είναι. Αν κάνεις κάτι λάθος, θα πάρεις ένα email. Υπάρχει αυστηρός κώδικας συμπεριφοράς. Ακόμα και κανόνες για το Instagram και το Twitter». Τακτικός επισκέπτης είναι ο 23χρονος γιος του Κούπερ που δεν μοιάζει σε τίποτα με τον πατέρα του αν και προορίζεται να αναλάβει την έπαυλη. «Έχει κοπέλα και είναι ντροπαλός όταν περιστοιχίζεται από τις γυναίκες».

BG_Carla-Howe_923

Howe+Twins+Enjoy+Night+Out+Supperclub+xZw5YJ-2h4Tx

Howe+Twins+4

Howe+Twins+31

Πηγή: coolnews.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.