Ειδησεογραφικό site

Ανήλικοι έκλεβαν μηχανάκια στην Κέρκυρα

55

Καλοκαιρινές βόλτες με κλεμμένα μοτοποδήλατα ήθελε μια παρέα πέντε Ελλήνων και Αλβανών πιτσιρικάδων που, μέσα στον τελευταίο μήνα, είχαν κλέψει τουλάχιστον πέντε δίκυκλα από την πόλη της Κέρκυρας. Μαζί τους, βρέθηκαν μπλεγμένοι και οι γονείς τους.

Μετά την τελευταία κλοπή μοτοποδηλάτου, που έγινε το βράδυ της περασμένης Τρίτης, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας την επομένη τρεις από τους ανήλικους, έναν 16χρονο Έλληνα και δύο Αλβανούς ηλικίας 13 και 16 χρόνων. Οι δράστες αποκάλυψαν τα στοιχεία ταυτότητας άλλων δυο συνεργών τους, ενός 15χρονου Έλληνα και ενός 16χρονου Αλβανού.

Ως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί άλλες τέσσερις κλοπές δικύκλων, τις οποίες διέπραξαν όλοι μαζί από τις 17 Ιουλίου ως την εξάρθρωση της «άγουρης» συμμορίας. Τα κλεμμένα μηχανάκια βρέθηκαν και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ σε βάρος των πέντε μελών της σπείρας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, ο οποίος άσκησε δίωξη και στους γονείς τους που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.