Ειδησεογραφικό site

Ανήλικη προσέγγιζε ερωτικά ηλικιωμένους με σκοπό να τους κλέψει

39

Μια ανήλικη Ρομά, ηλικίας 14 ετών και ο πατέρας της ηλικίας 52 ετών, συνελήφθησαν την Τρίτη στην Πάτρα. Σε βάρος κόρης και πατέρα σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων κλοπών και της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί στην Πάτρα, η ανήλικη προσέγγισε έναν 85χρονο ημεδαπό και προσποιούμενη ότι ενδιαφέρεται να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του, κατάφερε να του αφαιρέσει μια ατζέντα που περιείχε διάφορα προσωπικά του έγγραφα, όπως αναφέρει το patrastimes.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας οι οποίοι εντόπισαν την κοπέλα στην Πάτρα και την συνέλαβαν.

Από την προανάκριση που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι, η 14χρονη Ρομά είχε διαπράξει, στην Πάτρα, το τελευταίο τετράμηνο, με τον ίδιο τρόπο δράσης, άλλες τρεις περιπτώσεις κλοπών με θύματα ηλικιωμένους άνδρες, ενώ συμμετείχε και σε δύο διαρρήξεις οικιών.

Η 14χρονη από την παράνομη δράση της είχε αποκομίσει το χρηματικό ποσό των 1520 ευρώ και κοσμήματα που η αξία τους ξεπερνά τις 3.000 ευρώ.

Ο 52χρονος πατέρας της 14χρονης συνελήφθη από τους αστυνομικούς για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Kαι οι δύο οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Τα σχόλια είναι κλειστά.