Ειδησεογραφικό site

Αλβανός σκότωσε άνθρωπο και διέφευγε επί 12 χρόνια!

32

Πίστευε ότι θα τον είχαν… ξεχάσει οι ελληνικές αστυνομικές αρχές, ένας 44χρονος Αλβανός που είχε δολοφονήσει έναν συμπατριώτη του αλλά κατάφερε να το σκάσει στην πατρίδα του. Όταν αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα, όμως, διαπίστωσε πως δεν ήταν έτσι.

Μια… ντουζίνα χρόνια ζούσε ελεύθερος ο δολοφόνος, που δικάστηκε ερήμην από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών και καταδικάστηκε συνολικά σε ισόβια κάθειρξη και ποινή φυλάκισης τριών μηνών και 23 ημερών, για την ανθρωποκτονία από πρόθεση του ομοεθνούς του που είχε γίνει στις 17 Μαΐου 2002 στην Αθήνα, καθώς και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Νομίζοντας ότι μετά από τόσα χρόνια δεν θα τον αναζητούσε κανείς, ο 44χρονος αλλοδαπός επιχείρησε να περάσει στο ελληνικό έδαφος από το σημείο εισόδου στην Κακαβιά. Όμως, καθώς έδειξε στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος το πραγματικό του διαβατήριο, διαπιστώθηκε αμέσως ότι σε βάρος του εκκρεμούσε η καταδικαστική απόφαση με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.