Ειδησεογραφικό site

Αιματηρή συμπλοκή από επίθεση «νονών» της νύχτας σε μπαρ

29

 

Σε κυκλώματα εκβιαστών αποδίδει η Αστυνομία την αιματηρή συμπλοκή που ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής σε ένα μπαρ στην παραλία του Δρεπάνου στην Ηγουμενίτσα και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά ένας από τους δύο «πορτιέρηδες» του νυχτερινού κέντρου και ελαφρότερα αρκετοί άλλοι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες θαμώνων που έδωσαν καταθέσεις στους αστυνομικούς, όλα ξεκίνησαν από μια ομάδα 30 «φουσκωτών» που δεν διασκέδαζαν στο μπαρ αλλά εμφανίστηκαν ξαφνικά έξω από το κατάστημα και επιτέθηκαν με λοστούς στους δυο υπαλλήλους οι οποίοι βρίσκονταν στην πόρτα. Όμως, η συμπλοκή γενικεύθηκε καθώς επενέβησαν και άλλοι υπάλληλοι και θαμώνες κρατώντας μπουκάλια!

Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων τραυματίστηκε σοβαρά ο ένας «πορτιέρης» που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, όπου έφτασαν και άλλα  άτομα με ελαφρά τραύματα τα οποία αποχώρησαν. Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος, προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα που διενεργεί την  προανάκριση και, σύμφωνα με το Ράδιο Ηγουμενίτσα, κατέθεσαν ότι η επίθεση ήταν προμελετημένη καθώς, από την στιγμή που άνοιξαν το μπαρ για την καλοκαιρινή σεζόν, δέχονταν απειλές για φασαρίες και συμπλοκές.

Τα σχόλια είναι κλειστά.