Ειδησεογραφικό site

Αθλητικά: Τα βλέμματα στραμμένα στη Λεωφόρο σήμερα στο ντέρμπι των αιωνίων

41

Ημέρα ντέρμπι η σημερινή (22/02) και το “Απόστολος Νικολαΐδης” θα τραβήξει όλα τα βλέμματα σήμερα το απόγευμα (19:30) για το ματς της 25ης αγωνιστικής, Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός.
Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 58 βαθμούς ενώ οι πράσινοι ακολουθούν στην δεύτερη θέση με 52. Αυτή τη διαφορά των 6 βαθμών θέλουν να μειώσουν στους τρεις οι γηπεδούχοι και αν το καταφέρουν τότε το πρωτάθλημα θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον έως το τέλος του.

Ο Παναθηναϊκός, είναι ξεκούραστος και ετοιμοπόλεμος, καθώς έχει αφιερώσει όλη την εβδομάδα που πέρασε, το πρόγραμμά του για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό. Επίσης ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Αναστασίου δεν έχει κάποιον από τους βασικούς του παίκτες, τραυματίες.

Το ίδιο όμως δεν ισχύει και για τους Πειραιώτες που είχαν το ματς της Πέμπτης (19/02) κόντρα στην Ντνίπρο στην Ουκρανία, για το Europa League, όπου οι “ερυθρόλευκοι”, γνώρισαν την ήττα με 2-0, ενώ ο Βίκτορ Περέιρα -νέος στην ελληνική πραγματικότητα αλλά γνωρίζει για το ελληνικό ντέρμπι- άφησε εκτός τον σκόρερ του ντέρμπι του πρώτου γύρου, Τάσο Αυλωνίτη και ενδέχεται να βάλει στο κέντρο της άμυνας τον νέο στην ομάδα, αλλά έμπειρο παίκτη Φελίπε Σαντάνα.

Ένα ακόμα αξιοσημείωτο γεγονός είναι πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης θα παρευρεθεί στο “Απόστολος Νικολαΐδης” έτσι ώστε να είναι -όπως συνηθίζει άλλωστε- κοντά στην ομάδα του.

Τα μέτρα της Ελληνικής Αστυνομίας θα είναι δρακόντια, ενώ θα υπάρχουν τρεις ζώνες ελέγχου της ΕΛ.ΑΣ μέχρι να οδηγηθούν οι θεατές στις κερκίδες.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, μαζί με τους Γιάχο, Μάνταλο και Τριτσώνη.

Να υπενθυμίσουμε πως η προϊστορία των δύο ομάδων δείχνει τον Παναθηναϊκό να μετρά 16 νίκες εντός έδρας και τον Ολυμπιακό να έχει πετύχει 12 νίκες σε ματς στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.