Ειδησεογραφικό site

«Αδειάζει» την Κοππά ο Ψαριανός: «Θεωρώ γελοία αυτά που λέει για τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ»

44

Αναταράξεις προκαλούν και στη ΔΗΜΑΡ οι δηλώσεις της υποψήφιας ευρωβουλευτού Μαριλένας Κοππά η οποία κάλεσε τους ψηφοφόρους της Ελιάς να ψηφίσουν Σαμαρά μετά το δίλημμα που έθεσε ο Βαγγέλης Βενιζέλος.

Μετά την έντονη αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου που κατήγγειλε τη δράση της Μαριλένας Κοππά εγκαλώντας και τον Φώτη Κουβέλη, την Κυριακή ήρθε η σειρά του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρη Ψαριανού να επιτεθεί εναντίον της υποψήφιας ευρωβουλευτού του κόμματός του.

Ο Γρ. Ψαριανος, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό των Ιωαννίνων και ερωτηθείς για τις δηλώσεις Κοππα είπε: «Η κυρία Κοππα σχολιάζοντας τα όσα είπε ο κ. Βενιζελος, κάλεσε όσους θέλουν σταθερότητα να ψηφίσουν Σαμαρα. Το θεωρώ γελοίο. Όσοι θέλουν σταθερότητα να ψηφίσουν ΔΗΜΑΡ λέω εγω! Αν η κυρία Κοππά θεωρεί τον Σαμαρά σταθερότητα και θέλει οι ψηφοφόροι της να ψηφίσουν Σαμαρα από εμένα ελεύθερα».

Νωρίτερα το Σάββατο ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είχε επιτεθεί κατά της ΔΗΜΑΡ για τις δηλώσεις της Κοππά.

«Η κ. Κοππά καλεί τους ψηφοφόρους της Ελιάς να ψηφίσουν Σαμαρά! Η ΔΗΜΑΡκαι ο Κουβέλης έτσι αντιλαμβάνονται τον προοδευτικό πόλο; Αν όχι ας παρέμβει», ανέφερε με ανάρτησή του στα social media ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος.

Τα σχόλια είναι κλειστά.