Ειδησεογραφικό site

Αγγελόπουλοι: Κανένας παίκτης του Ολυμπιακού στην Εθνική

57


Καζάνι που βράζει είναι ο Ολυμπιακός μετά τον χθεσινό τελικό με τον Παναθηναϊκό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.. Οι ιδιοκτήτες Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, με αφορμή τα έντονα παράπονα για τη διαιτησία, έκαναν ευθεία επίθεση στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Μπάσκετ Γιώργο Βασιλακόπουλο αλλά και στα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Ζαβλανό και Κορομηλά για τον τρόπο που κάνουν τις κληρώσεις.

«Είμαστε αηδιασμένοι με την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. Και δυστυχώς αυτή δεν αλλάζει. Δεν πάει άλλο. Είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε τη σαπίλα που επικρατεί στη διαιτησία με βασικό υπεύθυνο τον κ. Βασιλακόπουλο, αλλά και τις κληρώσεις του Ζαβλανού και του Κορομηλά. Ο κ. Βασιλακόπουλος ο οποίος είναι άρρωστος Παναθηναϊκός, νομίζει ότι το ελληνικό μπάσκετ τού ανήκει και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Τι να κάνουμε τώρα… Μην το ψάχνετε. Κάνει παρεμβάσεις για παίκτες του Ολυμπιακού στην Εθνική. Θέλει να αλλάξει τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ. Ο άνθρωπος έχει θέμα», είπαν χαρακτηριστικά.

Και συνέχισαν: «Από το 2009 ο Ολυμπιακός είναι στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, στέφθηκε δύο φορές σερί πρωταθλητής Ευρώπης και στην Ελλάδα πρέπει να νικήσει τον Καρακατσούνη και τον Παναγιώτου. Ήταν οι ίδιοι που σφύριξαν πέρυσι στον πρώτο τελικό που νίκησε ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ. Ηταν σε διατεταγμένη υπηρεσία. Είδατε πάλι τι έγινε. Θα πάμε και θα κάνουμε την προσπάθειά μας για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».

«Ο Ολυμπιακός έχει 10 Ελληνες διεθνείς, αλλά κανείς από αυτούς δεν θα πάει στην εθνική ομάδα. Τέλος. Δεν έχει σχέση με τη διαιτησία, αλλά είναι απόφασή μας», κατέληξαν

Τα σχόλια είναι κλειστά.