Ειδησεογραφικό site

Αβέβαιος δηλώνει ο Καμμένος στους FT για τη στάση των βουλευτών του στην τρίτη ψηφοφορία

25

Δεν είναι βέβαιος ο Π. Καμμένος για το αν θα μείνουν πιστοί όλοι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ στην τρίτη ψηφοφορία σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους Financial Τimes.

Αβέβαιος για το αν όλοι οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα μείνουν πιστοί στην κομματική γραμμή για μη ψήφιση Προέδρου Δημοκρατίας στην κρίσιμη τρίτη ψηφοφορία (29 Δεκεμβρίου) εμφανίζεται ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στους «Financial Times».

«Είναι δύσκολο με δεδομένη την [παρούσα] κατάσταση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος απαντώντας σε σχετικό ερώτημα. Προσέθεσε όμως πως «όλοι πρέπει να μείνουμε πιστοί στην εντολή κατά της λιτότητας που μας έδωσε ο ελληνικός λαός στις τελευταίες εκλογές».

Παρά τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν πως οι ΑΝΕΛ βρίσκονται επικίνδυνα κοντά στο όριο του 3% για είσοδο στη Βουλή, ο κ. Καμμένος δήλωσε βέβαιος πως σε ενδεχόμενες εκλογές το κόμμα θα μπορέσει να κερδίσει το 6-7% της λαϊκής ψήφου, και συνεπώς θα αποσπάσει έως και 20 έδρες.

Επανέλαβε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θέλουν εκλογές καθότι πιστεύουν πως «χρειάζεται νέα οικονομική πολιτική, συμπεριλαμβανομένης αναδιάρθρωσης του [δημόσιου] χρέους», ενώ παράλληλα τόνισε πως «δεν είναι δυνατό να έχεις τη χώρα όπου γεννήθηκε η δημοκρατία να κυβερνάται μέσω e-mail» από τη Γερμανία.

Τα σχόλια είναι κλειστά.