Ειδησεογραφικό site

Αίγιο: Μαχαιρώματα για λίγα παγωτά και για το ποδόσφαιρο

41

Δυο αιματηρά περιστατικά που έγιναν μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες στο Αίγιο, ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας. Στο πρώτο, θύμα ήταν ένας περιπτερούχος που τραυματίστηκε από νεαρούς οι οποίοι έκλεβαν… παγωτά και στο δεύτερο ένας οπαδός του Παναθηναϊκού που μαχαιρώθηκε από χούλιγκαν άλλης ομάδας!

Το απόγευμα της Πέμπτης, τρεις νεαροί τσιγγάνοι σταμάτησαν το αγροτικό τους έξω από ένα περίπτερο στην παραλία Αιγίου και προσπάθησαν να κλέψουν ένα πακέτο με παγωτά. Όμως, τους αντιλήφθηκε ο νεαρός περιπτερούχος και βγήκε για να τους εμποδίσει. Τότε, ο ένας από τους νεαρούς του κάρφωσε στο πόδι μια… μπετόβεργα!

Ο άτυχος περιπτερούχος σωριάστηκε στο έδαφος με ακατάσχετη αιμορραγία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Οι τρεις δράστες εξαφανίστηκαν με το αγροτικό και οι αστυνομικοί τους αναζητούν, ενώ εξετάζουν και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής για να τους αναγνωρίσουν.

*** Λίγες ώρες νωρίτερα, το βράδυ της Τετάρτης και μετά τη λήξη του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπρυζ, δύο αδέλφια που είχαν παρακολουθήσει την αναμέτρηση μαζί φίλους τους σε μια καφετέρια στον κόμβο Κορίνθου στο Αίγιο, πήγαν να πάρουν το μοτοποδήλατό τους. Όμως, βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια παρέα οπαδών άλλης ομάδας και άρχισαν να λογομαχούν.

Ο καυγάς δεν άργησε να εξελιχθεί σε συμπλοκή με άγριο ξύλο και ένας από την δεύτερη παρέα έβγαλε μαχαίρι, με το οποίο τραυμάτισε ένα από τα δύο αδέλφια! Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και ο αδελφός του ειδοποίησε την Αστυνομία που αναζητά τους άγνωστους νεαρούς δράστες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.