Ειδησεογραφικό site

Ήθελε να γίνει σατανιστής… μέσω Ίντερνετ-Διαταραγμένη προσωπικότητα ή «ψυχρός εκτελεστής» ο 22χρονος

58

Αμετανόητος σατανιστής δηλώνει ο 22χρονος Αλέξανδρος Παπαγεωργίου που συνελήφθη χθες από την αστυνομία για την άγρια δολοφονία μιας άστεγης γυναίκας ανήμερα του Πάσχα σε παρκάκι της Γλυφάδας. Όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν πως ο νεαρός δολοφόνος είναι μια σαφώς διαταραγμένη προσωπικότητα, που όχι μόνο ομολόγησε λεπτομερώς τον τρόπο με τον οποίο συνέθλιψε το κεφάλι της 40χρονης και έγραψε γύρω από το πτώμα της με το ίδιο του το αίμα στανιστικά σύμβολα, αλλά επίσης ομολόγησε πως σκόπευε το ερχόμενο Σάββατο να δολοφονήσει έναν ακόμα άνθρωπο.

Οι ημερομηνίες που επέλεξε να σκοτώσει ο 22χρονος δεν είναι τυχαίες: Στο μυαλό του είχε απόλυτο σκοπό να γίνει αρεστός με τις «θυσίες» που προσέφερε στον Εωσφόρο και γι’ αυτό η πρώτη δολοφονία έγινε ανήμερα το Πάσχα, την ημέρα που οι Χριστιανοί γιορτάζουν την Ανάσταση του Χριστού, ενώ η δεύτερη είχε σχεδιαστεί για τις 21 Ιουνίου, δηλαδή την μικρότερη νύχτα του έτους.

Αυτό που σοκάρει την κοινή γνώμη ακόμα, εκτός από την ωμότητα της άγριας δολοφονίας, είναι πως ο δράστης δεν έκανε τίποτα για να κρυφτεί: Αντίθετα, έγραψε τα σύμβολα γύρω από τη νεκρή γυναίκα αφήνοντας το DNA του στο σημείο, είπε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του πως εκείνος τη σκότωσε, ενώ σε διάφορα προφίλ που διατηρούσε σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιούσε το κανονικό ονοματεπώνυμό του. Μάλιστα, σε τουλάχιστον μία από τις αναρτήσεις που έκανε πριν από δύο μήνες ζητούσε πληροφορίες για το πώς μπορεί να γίνει σατανιστής και σε ποιους θα πρέπει να απευθυνθεί για να τον μυήσουν, ενώ έγραφε και το τηλέφωνό του. Παράλληλα οι αστυνομικοί, είχαν στη διάθεσή τους και μαρτυρίες πως λίγο μετά το φόνο είδαν ένα νεαρό άτομο να φεύγει από το παρκάκι της Γλυφάδας…

Το αποτρόπαιο έγκλημα: «Επέλεξε» το θύμα του στην τύχη!

Η περιγραφή που έκανε ο ίδιος στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν σοκάρει… Όπως είπε, μετά την Ανάσταση, βγήκε στο δρόμο και άρχισε να αναζητά τον άνθρωπο που θα σκότωνε για να γίνει αποδεκτός από το σατανά. Έτσι, έφθασε στο παρκάκι της Γλυφάδας, έκοψε το χέρι του με ένα γυαλί και με το αίμα, σχημάτισε το σύμβολο 666 και τον ανάποδο σταυρό περιμένοντας το θύμα του. Λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκε στο σημείο μια 40χρονη άστεγη και πλάγιασε σε ένα παγκάκι για να κοιμηθεί. Ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου έκρινε ότι ήταν η στιγμή για να επιτεθεί. Άρπαξε μια μεγάλη πέτρα, όρμησε πάνω της και της πολτοποίησε το κεφάλι. Στη συνέχεια με το αίμα το δικό του αλλα και του θύματος προσπάθησε να γράψει το όνομα του σατανά και εξαφανίστηκε αφού πέταξε τη ματωμένη πέτρα σε ένα κάδο απορριμάτων. Πάνω στην πέτρα, που βρέθηκε σε μια πλαστική σακούλα -περίπου 90 μέτρα από το παγκάκι που σκότωσε την άτυχη γυναίκα- εντοπίστηκε αποτύπωμα του 22χρονου.

Ποια ήταν η γυναίκα που έπεσε θύμα του σατανιστή

Μια γυναίκα που αντιμετώπιζε το δικό της Γολγοθά ήταν η 41χρονη που έπεσε θύμα του σατανιστή της Γλυφάδας. Ο πατέρας της μίλησε στο vima.gr για την ιστορία της κόρης του, που ήταν μια άριστη μαθήτρια, με απόλυτα φυσιολογική εξέλιξη στη ζωή της, ώσπου χώρισε από τη σχέση της με έναν άνθρωπο στον οποίο είχε αφοσοιωθεί. «Τα τελευταία χρόνια τριγυρνούσε σε πάρκα, πλατείες και σε άλλα σημεία στα νότια προάστια και προσπαθούσαμε να την βρούμε να την γυρίσουμε σπίτι. Χανόταν τα τελευταία χρόνια από το σπίτι λόγω μιας μεγάλης ερωτικής απογοήτευσης πριν από 15 περίπου χρόνια. Δηλώναμε την εξαφάνισή της στην Αστυνομία, όμως εκείνοι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Κάναμε ότι μπορούσαμε για να ξεπεράσει το πρόβλημα και μπλέξαμε με σκοπιμότητες γιατρών. Ποτέ δεν περιμέναμε όμως αυτήν την κατάληξη…», λέει ο άτυχος πατέρας της γυναίκας που έχασε τη ζωή της με αυτόν τον τραγικό τρόπο στα χέρια του δολοφόνου.

Η δολοφονία της γυναίκας στο πλαίσιο της «λατρευτικής» διαδικασίας του 22χρονου προς το Σατανά μάλιστα έχει σειρά από ομοιότητες με τη δολοφονία της Γαρυφαλιάς Γιούργα, μιας από τις δύο γυναίκες που ήταν θύματα των «Σατανιστών της Παλλήνης», τη Μεγάλη Τετάρτη του 1993. Και εκείνη η γυναίκα είχε δολοφονηθεί με παρόμοια αγριότητα, καθώς οι τρεις είχαν πολτοποιήσει το κεφάλι της με μια πέτρα.

«Ήταν μία άριστη μαθήτρια, τελείωσε πανεπιστήμιο και ήθελε να ασχοληθεί με την διοίκηση επιχειρήσεων. Δεν αντιμετώπιζε κανένα απολύτως πρόβλημα και η ζωή της ήταν απόλυτα φυσιολογική. Όμως εκείνο το διάστημα χώρισε με έναν άνθρωπο που αγαπούσε πολύ και του είχε αφοσιωθεί. Ποτέ δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε την κατάρρευσή της. Από τότε άρχισε να φεύγει από το σπίτι. Αρχικά έμενε σε κάποια φίλη της στην Αθήνα, όμως, μετά άρχισε να χάνεται στους δρόμους. Μάταια προσπαθήσαμε να μάθουμε τι συνέβη και της κόστισε τόσο πολύ…», λέει ακόμα ο πατέρας της για τη 41χρονη.

«Αρχικά δεν είχαμε καταλάβει ότι ήταν εκείνη η δολοφονημένη στην Γλυφάδα. Ούτε καν είχαμε ακούσει τις ειδήσεις. Όμως, μετά, μας τηλεφώνησε η αστυνομία..», καταλήγει ο τραγικός πατέρας…

«Ο γιος μου είναι ψυχικά άρρωστος»

«Ο γιος μου είναι ψυχικά άρρωστος» δηλώνει στα μέσα ενημέρωσης ο πατέρας του 22χρονου, ενώ εκφράζει τα συλληπητήριά του και τη «βαθιά λύπη» του για το θάνατο της άτυχης γυναίκας που βρέθηκε στο δρόμο του γιου του και ήταν το θύμα της φρικτής δολοφονίας που διέπραξε.
Ο πατέρας του σατανιστή δηλώνει ακόμα με τρεμάμενη από το σοκ φωνή πως το παιδί του ήταν χρήστης ουσιών και πως έχει μεγάλο πρόβλημα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.