Ειδησεογραφικό site

Έχει… ξεφύγει η Bild: Εστειλε την υπογραφή του Βαρουφάκη σε γραφολόγο!

35

Στην ηλεκτρονική έκδοση της η Bild έχει και κάποια κείμενα που μπορεί να διαβάσει κάποιος μόνο αν είναι συνδρομητής. Πρόκειται τρόπο τινά για τα… premium κομμάτια, σε αυτή την κατηγορία φιλοξενούνται τα καλύτερα «λαβράκια» της σκανδαλοθηρικής γερμανικής εφημερίδας σε καθημερινή βάση.

Σε αυτή την κατηγορία έχει την… τιμητική του το τελευταίο διήμερο ο Γιάνης Βαρουφάκης. Γενικώς η εν λόγω εφημερίδα τον υπολήπτεται… σφόδρα αφού δεν υπάρχει μάλλον ημέρα από την στιγμή που πήρε το «καυτό» χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Οικονομικών που να μην έχει αφιερώσει τουλάχιστον ένα δημοσίευμα στο πρόσωπό του.

Χθες λοιπόν, στο Bild+ όπως είναι η «premium» ονομασία, μπορούσε να διαβάσει κανείς για το… γνήσιο και αξιόπιστο της υπογραφής του Γιάνη Βαρουφάκη. Η εφημερίδα «επιστράτευσε» μέχρι και γραφολόγο για να αποκωδικοποιήσει την υπογραφή του Έλληνα υπουργού κάτω από την επιστολή που έστειλε στους εταίρους με τη λίστα των μεταρρυθμίσεων, διερωτώμενη αν η Ευρώπη μπορεί να τον εμπιστευτεί.

Και σήμερα αναδημοσιεύεται η φωτογραφία που «έπαιξε» χθες στα ελληνικά Μ.Μ.Ε. και δείχνει τον Βαρουφάκη να προτάσσει το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του από μια εκδήλωση στο Ζάγκρεμπ το 2013

bild-varouf1-570

«Χωρίς γραβάτα, με σηκωμένο το γιακά του σακακιού και με τα χέρια στις τσέπες: Έτσι εμφανίζεται στις περισσότερες φωτογραφίες του ο Γιάννης Βαρουφάκης. Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών εργάστηκε για πολλά χρόνια ως καθηγητής οικονομικών και είναι γνωστός για τις προκλητικές του δηλώσεις», αναφέρει η Bild στο «διακοσμημένο» με την εν λόγω φωτογραφία άρθρο της.

Και αναφέρει στον τίτλο της: «Ο Βαρουφάκης μας δείχνει το μεσαίο δάχτυλο», σχολιάζοντας ότι είχε προβεί στη συγκεκριμένη χειρονομία αναφερόμενος στη Γερμανία.

Τα σχόλια είναι κλειστά.