Ειδησεογραφικό site

Έρχεται η μνηστή του Κλούνεϊ στην Ελλάδα για τα Μάρμαρα;

50

Ενεργό ρόλο στην διεκδήκηση της επιστροφής των Μαρμάρων έχει ήδη λάβει ο Τζωρτζ Κλούνεϊ, ο μεγάλος αστέρας του Χόλιγουντ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν, έβαλε και την μνηστή του, την πανέμορφη δικηγόρο Αμάλ Αλαμουντίν στο παιχνίδι!

Σύμφωνα με συνέντευξη του Φαίδωνα Παπαμιχαήλ, διευθυντή φωτογραφίας και κοντινού φίλου τόσο του Αλεξάντερ Πέιν, όσο και του Τζωρτζ Κλούνεϊ, η μέλλουσα κυρία Κλούνεϊ, Αμάλ Αλαμουντίν, δικηγόρος και διάσημη υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, έρχεται στην Ελλάδα για μια εφ’ όλης συζήτησης με τον Αντώνη Σαμαρά, που θα αφορά κυρίως τα Μάρμαρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας andro.gr ο Φαίδων Παπαμιχαήλ, μίλησε για τα Μάρμαρα, έμοιαζε να γνωρίζει καλά την υπόθεση και προέβη σε πολύ ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις: «Μας είπε ότι μετά την συνέντευξη Τύπου και τις δηλώσεις Κλούνεϊ πλησίασαν και τον ίδιο τον Φαίδωνα επίσημοι όπως η Υπουργός Τουρισμού, ο Υπουργός Οικονομικών και ο Έλληνας πρόξενος στο Λος Άντζελες, ζητώντας του να μεσολαβήσει στον Κλούνεϊ για να βοηθήσει στην υπόθεση των γλυπτών».

Επίσης αποκάλυψε οτι η μνηστή του αμερικανού ηθοποιού, έχει προγραμματισμένη συνάντηση για τις 11 Σεπτεμβρίου με τον πρωθυπυργό Αντώνη Σαμαρά, για εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα και την επιστροφή τους στην Ελλάδα!

Το protothema.gr επικοινώνησε με το γραφείο τύπου του υπουργείου Πολιτισμού το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει ενημέρωση για κάποια συνάντηση μεταξύ της κ. Αλαμουντίν και του κ. Σαμαρά.

Πηγή:protothema.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.