Ειδησεογραφικό site

Έρευνες για τις συνθήκες της φονικής καραμπόλας στο Σχηματάρι

23

Ειδικοί εμπειρογνώμονες θα ερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις όποιες έγινε η φονική καραμπόλα στο Σχηματάρι, που στοίχισε τη ζωή σε μία νεαρή γυναίκα, ενώ προκάλεσε τον τραυματισμό επτά ανθρώπων.

Το πόρισμα αναμένεται να εκδοθεί άμεσα και θα αποδώσει ευθύνες αν τυχόν προκύψουν, σύμφωνα με το Έθνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σφοδρή σύγκρουση 35 οχημάτων κοντά στα διόδια του Σχηματαρίου οφείλεται στις ακραίες καιρικές συνθήκες.

Πηγές από τον Τροχαία αναφέρουν ότι οι οδηγοί που ενεπλάκησαν στο δυστύχημα έχασαν τον έλεγχο των οχημάτων τους, λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος από την έντονη βροχόπτωση.

Η κατασκευαστική εταιρεία των έργων που πραγματοποιούνται στο σημείο υποστηρίζει ότι είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των οδηγών.

Για το τραγικό συμβάν έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και συνελήφθησαν πέντε οδηγοί που ενεπλάκησαν στο δυστύχημα.

Στον τόπο καταγωγής της, στη Λάρισα, θα τελεστεί στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγ.Νικολάου η κηδεία της 28χρονης που έχασε τη ζωή της στη φονική καραμπόλα.

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ασκληπιείου της Βούλας ένας 29χρονος που υποβλήθηκε σε επέμβαση θώρακα.

Στο νοσοκομείο Χαλκίδας νοσηλεύεται μία 30χρονη, η οποία έχει υποστεί κατάγματα και ενδέχεται να υποβληθεί σε επέμβαση. Η κατάστασή της δεν χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Τα σχόλια είναι κλειστά.