Ειδησεογραφικό site

Έρευνα: Οι γυναίκες δεν είναι στρέιτ!

62

Ότι ξέρατε για τις γυναίκες, ξεχάστε το! Έρευνα του Πανεπιστημίου του Έσεξ στη Βρετανία ανατρέπει την επικρατέστερη θεωρία για τον σεξουαλικό προσανατολισμό των περισσότερων τουλάχιστον γυναικών.

Στρέιτ γυναίκες δεν υπάρχουν. Μέχρι τώρα, δηλαδή, πιστεύαμε ότι η πλειοψηφία των γυναικών έλκεται από άνδρες. Σύμφωνα όμως με τα αποτελέσματα της νέας έρευνας, υπάρχουν μόνο γυναίκες που είναι είτε αμφιφυλόφιλες ( δηλαδή bisexual) είτε ομοφυλόφιλες. Μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να πιστεύουν ότι νιώθουν έλξη για τους εκπροσώπους του ισχυρού φύλου, στην πραγματικότητα όμως έλκονται και από το γυναικείο φύλο. Απλά δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ή απλά δεν το έχουν …ψάξει.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», το αποτέλεσμα της βρετανικής έρευνας προέκυψε ως εξής: Οι γυναίκες που αυτοπροσδιορίζονται ως ετεροφυλόφιλες, παραδέχτηκαν ότι ερεθίστηκαν όταν παρακολούθησαν ερωτικά βίντεο με άντρες. Τα ίδια όμως ερωτικά σκιρτήματα ένιωσαν κι όταν παρακολούθησαν ερωτικά βίντεο στα οποία πρωταγωνιστούσαν  γυναίκες.
Για τις ομοφυλόφιλες γυναίκες, το αποτέλεσμα της έρευνας ήταν το ακόλουθο: Ερεθίστηκαν πολύ περισσότερο από τα ερωτικά βίντεο στα οποία κυριαρχούσαν οι γυναίκες και σχεδόν καθόλου όταν τους έδειξαν ερωτικά βίντεο με άντρες.

«Ακόμα κι αν η πλειοψηφία των γυναικών αυτοπροσδιορίζεται ως στρέιτ, η έρευνα που δείχνει τι ερεθίζει τις γυναίκες δείχνει ότι οι γυναίκες είναι είτε αμφιφυλόφιλες είτε ομοφυλόφιλες αλλά ποτέ στρέιτ», υπογράμμισε ο επικεφαλής της έρευνας, καθηγητής, Γκέραλφ Ρίγκερ και πρόσθεσε: » Μπορεί να μην το έχουν συνειδητοποιήσει όμως οι γυναίκες που υποστηρίζουν ότι είναι στρέιτ, στην πραγματικότητα έλκονται από το ανδρικό αλλά και το γυναικείο φύλο».

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.